Informované ženy odmítají s.x s očkovanými muži, aby se chránily před hrotovým proteinem

Nestojí to za to riziko, že možná „chytíte“ hrotové proteiny od „plně očkovaného“ partnera

Abychom byli spravedliví, neočkovaní muži čelí přesně stejné situaci s „plně očkovanými“ ženami, z nichž mnohé militantně podporují očkování a opovrhují muži, kteří odmítli experimentální koktejly vlády a farmaceutických firem.

Ve skutečnosti jde o pud sebezáchovy mužů i žen, kteří se nepodvolili vakcínám a v současnosti se vyhýbají jiným mužům a ženám, co se rozhodli očkovat a nyní rozsévají hrotové proteiny a kdoví co ještě na ostatní.

V mnoha ohledech je lepší zůstat svobodný, než se spojit s někým, kdo dovolil, aby jeho imunitní systém byl zničen mysteriózní farmako-smakuládou (aka farmaceutickým čarodějnictvím), zvláště když se tato záhadná farmako-šmakuláda může potenciálně přenést na druhé lidi prostřednictvím sexuální aktivity .

Neočkovaní rodiče momentálně také varují své děti, zejména teenagery, aby si dávali pozor na potenciální přátele nebo přítelkyně, kteří si nechali píchnout vakcínu a nyní jsou z nich „chodící mrtvoly“.

Závěrem

Zůstat dnes čistokrevným znamená vyhýbat se ostatním, kteří již nemají čistou, ale poskvrněnou krev, přeprogramovanou DNA a potenciálně je z nich už úplně jiný „obraz“ než ten Boží, k jakému byli stvořeni v děloze.

Mějte na paměti, že zásoby krve jsou také kontaminovány – což znamená, že už žádné transfuze krve nejsou bezpečné, tedy alespoň ne ty od náhodných dárců. Aby čistokrevní zůstali čistokrevní, budou se muset chránit před všemi možnostmi kontaminace od zcela očkovaných.

„Kdo by si kdy pomyslel, že „očkovací status“ se jednou stane tak ústředním prvkem při pěstování nových přátelství a milostných vztahů pro velkou část našeho národa?“ uvádí dále Wellingtonová.

„Rozdělení společnosti zde zůstane ještě dlouho, protože škoda již byla provedena. Nic nedokáže vrátit toho džina zpět do jeho láhve.“

Nejnovější zprávy o očkování proti covidu ao tom, co dělá s lidskými těly, naleznete na stránce Genocide.news.

zdroj: Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com