Toto je veškerá pravda o medu – Nebudete tomu věřit, ale je to tak!

Medové zábaly a masky

Určitě už jste slyšeli o výhodách medových zábalů. Především pomáhají zbavit se celulitidy, čistí tělo od škodlivých látek a toxinů. Na tuto proceduru potřebujete fólii a med. Pro zvýšení efektu přidejte skořici, hořčici nebo červenou papriku.

Nejlepší je udělat si ho před spaním. Tento postup je jednoduchý, ale vyžaduje spoustu času. Především je nutné důkladně vyčistit tělo od nečistot a šupinek kůže.

Pak si směs pro zábal mírně zahřejte v misce s teplou vodou a teplou (pokud jde o horké zábaly) ji naneste v tenké vrstvě na kůži. Pokud se používá za studena, směs by měla mít pokojovou teplotu. Zvláště pečlivě natřete problémové oblasti. Potom tělo omotejte polyetylenovou potravinovou fólií.

Pokud jde o „horký“ zábal, pak je třeba se při zábalu zabalit do termální deky nebo do obyčejné teplé deky. Po ukončení procedury si směs smyjte teplou vodou a pokožku ošetřete výživným krémem. Po zábalu je vhodné jít do postele a odpočinout si.

Není vhodné používat ložní prádlo ze syntetických tkanin. Je také třeba mít na paměti, že v případě „teplého“ zábalu se směs aplikuje na celé tělo. Při „studeném“ můžete natřít pouze problémové oblasti. Po zábalu nesmíte prochladnout.

Doporučuje se 10 procedur vždy ob den. Za měsíc proceduru zopakujte.

Medová maska vám pomůže zbavit se celulitidy, odstraňuje toxiny a škodlivé látky, pleť je po ní pružná a sametová.

článek pokračuje na další stránce