Žebříček nejlepších manželek podle horoskopu!

6. místo, Kozoroh

Tyto ženy bývají velmi tvrdohlavé. Tato vlastnost formuje jejich osobnost. Ale důležité je, aby měl muž pochopení a snahu jít jim naproti. Pořád budou tvrdohlavé, ale pokud je muž férový, jsou ochotny dělat ústupky a kompromisy. Jsou to věrné a spravedlivé manželky!

5. místo, Váhy

Jedinou negativní vlastností u těchto žen, je jejich nerozvážnost. Rozhodování ve většině případů nechávají na muži. Tyto ženy jsou věrné, velmi inteligentní a okouzlující. Každý chlap, který má doma ženu se znamením Váhy, má obrovské štěstí!

4. místo, Vodnář

Vodnářka je žena, která touží po muži, který jí bude naslouchat, bude mít pochopení, bude na ní hodný a nikdy jí nepodvede! Jakmile se takový muž najde, je téměř jisté, že Vodnářka bude naprosto úžasnou manželkou, která chce pro svou rodinu jedině to nejlepší!

3. místo, Býk

Dáme vám popis manželky se znamením Býk. Je to loajální, inteligentní, věrná, upřímná a obětavá žena, která touží po spokojené a zdravé rodině a po manželovi, který bude bezmezně věrný, milý a bude ji milovat upřímně a od srdce!

2. místo, Panna

Panna je ta nejvěrnější z nejvěrnějších! Na tyto ženy se dá opravdu spolehnout. Jejich duše je čistá a záměry dobré, tady není opravdu co dodat. Pro chlapa je obrovskou výhrou, pokud má doma takový poklad, jako je právě Panna. Pokud máte doma Pannu, jděte ji políbit!

1 místo, Lev

Lvice jsou královny džungle, ale také královny v manželství. Neexistuje lepší manželka, než Lvice. Tyto ženy jsou neuvěřitelné. Pro založení rodiny jsou naprosté jedničky a to z mnoha důvodů. Jsou to ty nejlepší maminky a nejlepší manželky. Jejich rodičovský pud je nejsilnější a ke svému manželovi jsou bezmezně věrné. Lvice je zaručeně číslo jedna!

Zdroj:plamenlasky