Zelí Odstraňuje Záněty, Snižuje Horečku, Cibule Kašel: Domácí Obklad Na Různé Nemoci!

Léčivý obklad na bolesti kloubů

Oddělte vrchní listy zelí.

V hrnci necháme vařit vodu, když se vaří, vložíme  do ní kapustové listy, aby byly zcela ponořené. Poté dusíme přikryté pokličkou asi  2 minuty. Listy musí změknout. Poté listy jemně otřete. Nejprve koleno důkladně potřeme olejem,  já použila olivový.

Zelné listy pak položte na koleno a zabalte je do gázy nebo látky a následně kuchyňskou fólií  .

Nechte obklad přes noc  (nejméně 3 hodiny).

Cibulový sirup na kašel:

Co budete potřebovat:

1 velkou cibuli 2 – 3 lžíce cukru

Postup. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na tenké plátky. Střídavě vrstvěte s cukrem ve sklenici a nechte několik hodin stát, dokud cibule nepustí šťávu. Návod k použití Užíváme 1-2 čajové lžičky několikrát denně. Neužívejte ji však těsně před spaním, aby vás kašel netrápil celou noc.

Cibule je také velmi zdravá. Říká se, že sníst denně cibuli, a ne jen jablko, vás může zachránit před všemi lékaři. Nejúčinnějším domácím lékem je alicin, látka, která se nachází v cibuli. Allicin je zodpovědný za štiplavé aroma charakteristické pro cibuli, a přestože může některým lidem vadit, má také blahodárný účinek, protože zabraňuje růstu škodlivých mikroorganismů. Díky allicinu může cibule účinně bojovat proti nachlazení, kašli a bolestem v krku a celkově posilovat imunitní systém.