Žena uvězněná v potápějícím se autě se svou dvouletou dcerou volala k Bohu. Následovalo něco opravdu zázračného

Bůh už ve skutečnosti pracoval. Zatímco se Kristy držela své dcery, vjeli do zatáčky potoka a narazili do stromu. Kristy omotala nohy kolem stromu a položila si Alley vysoko na hruď, aby se holčička nedostala do vody.

V té době už Christyho auto odnesla voda a z ulice už nebylo vidět. Zavolala na tísňovou linku a čekala na ulici. Když přijela pomoc, ačkoli bylo auto vidět, dobrý samaritán dokázal ukázat na místo, kde bylo auto smeteno. Na místo dorazil policista Shane Gibson, který v potoce hledal pohřešovanou osobu i auto. Když dorazil na břeh, auto našel. Christy řekla: „Pomozte mi, topím se!“. Slyšel její křik. „Nic mě nenapadlo. Možná to zní směšně, ale když slyšíte ženu křičet, že se topí, a vidíte auto ve vodě, bez přemýšlení skočíte do vody,“ řekl statečný policista.

Jakmile se strážník Gibson dostal do auta, snažil se zjistit, co bylo příčinou křiku. Brzy si uvědomil, že křik nevychází z auta. Rozhlédl se a v zákrutu potoka uviděl růžový obleček. V obavě o svou bezpečnost policista odešel od auta a nechal se unášet proudem.

V tu chvíli jsem měl končetiny ztuhlé od studené vody a viděl jsem ruku, která držela holčičku, ale necítil jsem ji. Děsilo mě pomyšlení, že matka s dítětem byla ve vodě déle než on. Věděl, že musí reagovat rychle. Policista nejprve vytáhl dívku na břeh a pak se vrátil hledat Christy. Naštěstí v tu chvíli přišel na pomoc strážník Willie Roberson. „Byl to velký chlap, asi metr vysoký, a slyšel jsem, jak běží trávou směrem ke mně a volá mě vysílačkou. Neviděl jsem ho, ale viděl jsem, jak se stromy třesou v místě, kam běžel. Bylo to, jako když se k zemi řítí velký dinosaurus. Ulevilo se mi, když jsem ho uviděl,“ řekl Gibson.

Díky božímu zásahu a odvaze policie jsou matka i dítě v bezpečí. Kromě chladu a vlhka se jako zázrakem obešli bez zranění. Kristy řekla: „Jen jsem plakala, držela jsem Alleyho a objímala ho, a jen jsem plakala, modlila se a děkovala Bohu, že jsem tam byla. Vím, že Shane je rozhodně anděl s odznakem.“