Znamení zvěrokruhu, která přitahují nekonečné štěstí: Patříte mezi 4 vyvolené?

Lev

Oslnivé Lvy miluje každý, i štěstěna. Sebeláska a sebevědomí přitahují Lvům do života přesně to, co chtějí. Obdiv, úspěch, hojnost a zábavu. Energie těchto lidí je nakažlivá, kam vstoupí, všechny okouzlí. Svou pozitivní a optimistickou energií získávají vše, na co si ukážou, protože štěstí chodí k těm , kteří jsou mu otevření a očekávají ho!

Možná nikdy nebudete lvem salonu, ale můžete být stejně šťastní a zářiví jako oni. Velmi důležitou lekcí, kterou si z tohoto zrození odnesete, je otevřít se štěstí a hojnosti. Protože pokud si nebudete věřit a nebudete věřit, že právě vy si všechno opravdu zasloužíte, štěstí se vám bude vyhýbat. Štěstí totiž nemá rádo negativní lidi, kteří si nevěří.

Býk

Býky přitahuje bohatství, luxus, krása a pohodlí. Dokážou se proto odhodlat a vydržet spoustu příkoří, práce i útrap. Jdou za svou vysněnou vidinou úspěchu a života. Pracovití a pilní zrozenci tohoto znamení mají velkou dávku trpělivosti, díky které si pro to své štěstí jednoduše dojdou. Svůj šťastný život si pak velmi střeží, protože je to jejich teritorium, kam smůla a bída nepatří.

Chcete mít tak krásný dům a auto jako Býk? Všechno je možné, ale potřebujete trpělivost a cílevědomost, kterou má právě toto odhodlané znamení. Tento jedinec by vám poradil, abyste si udělali svůj vison board ( nástěnku snů), na který si nalepíte, napíšete a nakreslíte svůj vysněný život. Pak už stačí jen tomu věřit, být pilný, trpělivý a neústupný.