MYSLÍTE SI, ŽE PONOŘOVAT KUŘECÍ PRSA DO VEJCE A MOUKY JE TO NEJLEPŠÍ? TENTO NOVÝ NÁPAD JE GENIÁLNÍ

Kuřecí řízky patří k těm druhům jídel, které je prostě nemožné přestat milovat. Jemné kuřecí maso v koření a zlatém obalu – ideální pro všechny příležitosti. Zvykli jsme si na smažení řízků na pánvi, které předtím namočíme do vajec a potom mouky.

Dá se to však i jinak. Řekneme vám, jak si upéct kuřecí řízky, aniž byste k tomu potřebovali mouku a vejce. Toto jídlo je darem pro ty, kteří dávají přednost šťavnatých masu a neradi si myjí ruce od přilepené strouhanky.

potřebujete

  • 4 ks kuřecích prsou
  • 30 g hořčice
  • 50 g majonézy
  • 40 g medu
  • 3-4 stroužky česneku
  • sůl
  • Červená mletá paprika
  • 30 ml slunečnicového oleje

Pokračování na další straně