Stará cikánka mě naučila vařit jedinečné karbanátky: tajemství jejich jedinečné chuti je v jedné přísadě

Dlouho jsem vařil kotlety jako obvykle. Připravila mleté ​​maso z masa, namočeného bochníku, cibule a česneku a na pánvi nebo v troubě upekla řízek. Ale pak jsem se od cikána dozvěděl, že pokud do mletého masa přidáte jen jednu další přísadu, můžete skončit s naprosto fantastickým masovým pokrmem, tak chutným, že pak bude nemožné sundat kotlety, dokud je nesníte všechny.

Tajný recept

Tyto kotlety se připravují stejným způsobem jako obvykle. Zde jsou také potřeba všechny standardní přísady:

  • asi 700 gramů mletého hovězího masa;
  • půl bochníku;
  • sklenice mléka;
  • pár hlav česneku;
  • rostlinný olej na smažení;
  • sůl a pepř na dochucení.

Pokračování na další straně