10 šokujících sexuálních tradic národů světa

Pro moderního člověka je sex intimní a vysoce osobní záležitost. Ne všechny regiony však o tom měly stejnou představu. V každé kultuře se s tímto procesem zacházelo úplně jiným způsobem.

Některé kmeny nebo dokonce celé národy dokázaly přijít s nepředstavitelnými rituály a po tak dlouhou dobu existence si nadále ctily své sexuální tradice.

Představíme vám ty nejneobvyklejší, ne-li šokující sexuální obřady.

Trobriandské ostrovy

Kmen, který žije na Trobriandských ostrovech, má zvláštní představu o sexuálních pohlazeních. Za jeden z nejzajímavějších okamžiků se považuje okusování partnerových řas.

Mikronésie

Zástupci kmene Ponape, který žije v Mikronésii, stimulují svého partnera pomocí kousnutí mravenců.

Indonésie

Muži z kmene Baťa na ostrově Sumatra pro nejlepší uspokojení své přítelkyně vrazili pod předkožku malé oblázky a mušle.

Brazílie

Indiáni z topinamburů v Brazílii před pohlavním stykem odešli do lesa, aby svou důstojností dráždili jeden z druhů hadů. Po kousnutí genitální orgán nafoukl a nechal partnera potěšit několik hodin.

Bolívie

Kmen Sironio ve východní Bolívii měl od nepaměti tradici, že se před pohlavním stykem navzájem očistili od klíšťat a vší a jedli hmyz chycený od partnera. Jak se ukázalo, v těle vši jsou skutečně silná afrodiziaka.

Namibie

Jihoafričtí hotentoti mají podivnou tradici amputace jednoho ze svých varlat. Předpokládá se, že to zachrání rodinu před narozením dvojčat, jejichž vzhled je považován za kletbu pro celý kmen.

Kongo

V afrických kmenech na území Konga si pouze vůdce kmene musel před panstvím vzít panenství. Navíc pokud nemohl zvládnout tuto povinnost, byl svržen a byl zvolen nový vůdce.

Korea

V Koreji se praktikovala neobvyklá stimulace partnerů. Aby ženy dosáhly lepší erekce, napíchly na stejné místo své muže speciální jehlou.

Austrálie

Domorodci australského kmene Arunta mu na znamení úcty k blízkému příteli několik dní nabízeli svého manžela. Odmítnutí toho bylo navíc vnímáno jako hrozná urážka!

Pokračování na další straně