Zde je 9 rodin, které s největší pravděpodobností ovládnou celý svět

Pravděpodobně jste slyšeli konspirační teorie výrobců, že každý utracený cent skončí v kapsách nejbohatších a nejmocnějších rodin světa. Tuto teorii však nelze vyvrátit ani potvrdit. Abyste o tom měli lepší představu, přinesli jsme devět rodin, které s největší pravděpodobností udrží celou planetu ve svých rukou. Je neuvěřitelné, že existují lidé, kteří mají takovou moc. V takových chvílích se pravděpodobně každý cítí ve srovnání s nimi tak malý a nechráněný.

Podívejme se na rodiny a na to, co mají v tomto světě.

1, rodina Rockefellerů

Je téměř nemožné určit celkové bohatství této rodiny. Odhaduje se, že se pohybuje mezi asi 1 bilionem dolarů a 3 biliony dolarů, což je obrovské aktivum. Může za to rodina Johna D. Rockefellera, která si na konci 19. století činila nárok na zhruba 90 % trhu s ropou.

Během dvou světových válek rodina získala ještě větší majetek, protože obchodovala jak s Němci, tak s ostatními spojeneckými mocnostmi. Jsou přítomni nejen v ropném průmyslu, ale také ve světě kryptoměn.

Někteří říkají, že tato rodina tajně vládne celému světu.

2, rodina Morganových

Podle konspiračních teorií tato rodina velkou měrou přispěla k charakteru politiky v Americe a všechny existující banky na zemi jsou prý pod jejich kontrolou.

Bohatství rodiny lze vysledovat ke jménu Johna Pierponta Morgana, který během americké občanské války obchodoval se zbraněmi. Kvůli tomu byl téměř postaven před soud. V roce 1907 pouze on zabránil úplnému kolapsu amerického bankovního systému.

Tato rodina je domovem některých z nejvlivnějších světových bankéřů, kteří provozují několik bankovních sítí nejen ve Spojených státech, ale po celé Evropě. Jsou prý spojeni se společnostmi s názvem General Electric a General Motors.

Pokračování na další straně