To je to, co Nostradamus předpověděl pro rok 2022 – příští rok bude ničivější než kterýkoli doposud

Známá jsou proroctví francouzského astrologa, fyzika, spisovatele Michela de Nostredame, významné osobnosti renesance. Jeho kniha Proroctví vyšla v roce 1555. A verš 942 ve čtyřech řádcích má na lidi i dnes velký vliv. Proč? Neboť události předpovídané Nostradamem se jistě staly nebo nastanou. Mnozí však stále pochybují o jeho předpovědích, neberou vážně žádné písmeno ani slovo z jeho knihy.

Nostradamus předvídal události, jako byl pád Hitlera k moci, požár v Londýně v roce 1666, a dokonce mnozí předpovídali epidemii koronaviru, která právě zuřila a ničila. A je úžasné, co nás čeká příští rok, v roce 2022, pokud se předpovědi astrologa skutečně naplní.

Těšili jsme se na konec roku, který bude za pár dní, a věříme, že rok 2022 přinese rozklad, protože epidemie zničila celý tento rok a naše životy. Pokud však vezmeme v úvahu Nostradamovy předpovědi, rok 2021 bohužel nebude o nic jednodušší, ve skutečnosti mnohem horší než ten letošní.

I když se většina Nostradamových předpovědí nenaplnila, protože konec světa nenastal, předpověděl také druhou světovou válku, vytvoření atomové bomby, atentát na Johna F. Kennedyho a teroristické útoky z 11. září 2001 . To vše udělal před staletími.

Jak Nostradamus předpověděl největší zlomy v historii, ani v roce 2022 se mnoho dobrého neočekává. Podle francouzského astrologa se příští rok stane následující.

Pokračování na další straně