PRAVIDLO RAKA ZAČÍNÁ ZÍTRA A POTRVÁ DO 24. ČERVENCE: Tady je to, co přináší vašemu znamení, NEJPŘESNĚJŠÍ ASTRO PŘEDPOVĚĎ

Vláda Raka je pro vás harmonickým obdobím roku. To bude vhodná doba k vytvoření vyváženější rutiny. Úplněk v Kozorohu 13. července bude v tomto obzvláště užitečný, umožní vám cítit se pevněji a podniknout kroky k vytvoření rozvrhu, který vám vyhovuje. Váhy, za vlády Raka možná budete muset zkontrolovat nerovnováhu, která by mohla vysát vaši energii. Využijte energii v této sezóně k dobití baterií. Travte čas u vody, obklopujte se lidmi, kteří vás povznášejí a díky nimž se cítíte dobře, a pracujte na obnovení rovnováhy ve vašem životě.

Začátek sezóny Raka je vždy vhodná doba, protože v astrologii dokonale odpovídá Slunovratu. Slunovrat je bodem s vysokou energií v našem roce, kde se závoj tenčí a léčivé síly matky přírody jsou nejsilnější.

Spojením se soucitnými a hřejivými energiemi, které období Raka přináší, se můžeme lépe sladit s přijímáním léčivých vibrací nabízených Slunovratem.

Kromě slunovratů je vláda Raka v roce 2022 velmi intenzivní. Přináší mladého Měsíce Raka, Retrográdního Neptuna, Retrográdního Chiróna, náš druhý Super Měsíc v řadě ve znamení Kozoroha a otevření dveří Síria, ke kterému dojde, když se naše Slunce zarovná s pevnou hvězdou Sírius. Sirius je známý jako naše duchovní slunce, což z této události dělá jednu z klíčových událostí sezóny.

Další klíčovou událostí pro sezónu rakoviny 2022 je zarovnání Uranu v severním uzlu. Je to energie, která se pohybuje pomalu a vyvrcholí koncem července a bude pokračovat až do srpna. Tato kombinace planetární energie je velmi vzácná a může přinášet znepokojivou energii, která nás může vyvolat trochu nepříjemné pocity nebo rozrušení, ale také může způsobit silné probuzení!

Co přináší pravidlo Raka vašemu znamení:

Beran
V době, kdy Slunce o Slunovratu přechází do období Raka, sídlí řada planet ve vašem znamení, které je známé jako Stellium. Tuto koncentrovanou dávku kosmické energie, která je k vám vysílána, můžete rozhodně intenzivně cítit, nasměrujte ji tedy produktivně, abyste si dostatečně odpočinuli a udělali maximum pro dodržení stanoveného harmonogramu.

Pokud se necháte inspirovat, tato koncentrovaná energie může být skvělá pro odškrtávání věcí z vašeho seznamu úkolů. Jen se snažte nekousat víc, než dokážete žvýkat.

Úplněk v Kozorohu 13. července se může zdát trochu obtížný a může spustit některé nevyřešené problémy, které je třeba řešit. Nezasouvejte věci pod koberec ani nepředstírejte, že vám to nevadí, dovolte svým pocitům, aby byly takové, jaké jsou, a pomalu řešte jen to, co máte pod kontrolou.

býk
Jednou z klíčových událostí pro sezónu Raka je setkání Uranu a Severního uzlu a oba jsou ve vašem znamení. Severní uzel představuje bod karmy a může odemknout náš nejvyšší osud. Pokud se cítíte nestabilní, toto zarovnání může toto vše spustit ve snaze uvést věci do pohybu. I když můžete mít pocit, že jste byli vrženi hlouběji do neznáma, zde porostete nejvíce a najdete svou největší stabilitu.

Kdykoli jsme v období zmatku nebo neznáma, pak nejvíce pracujeme na svém růstu! Přemýšlejte o tom, kdybychom vždy věděli, kam jdeme, nebo se vždy cítili stabilně a bezpečně v každém pohybu, jak bychom rostli? Pokud vás trochu přepadá myšlenka na větší nejistotu, vězte, že Superúplněk v Kozorohu 13.7. být příležitostí vybudovat trochu stability.

Kozoroh je zemské znamení a bude na vaší straně a pomůže vám vnést do vašeho života trochu uzemnění a struktury. Určitě procházíte silnými proměnami, ale když vyjdete na druhé straně, ocitnete se na mnohem lepším místě!

Blíženci
Během tohoto období může dojít k útlumu energie. Ale bude to krátkodobé, protože Venuše vstupuje do vašeho znamení! Venuše ve vašem znamení posiluje váš magnetismus, zvyšuje vaši atraktivitu a posílá vám vlny kreativní inspirace. První část sezóny Raka je ideální čas se o sebe postarat.

Pokud máte kreativní projekt, do kterého se chcete pustit, zkuste 28. června využít energii novoluní měsíce Raka. Tento mladý Měsíc spolu s energií Venuše bude na vaší straně!

Budete inspirováni, protože brány Síria budou aktivovány začátkem července, což vám pošle více inspirace a intelektuální stimulace. Je ideální čas psát, tvořit a ukazovat své nápady světu.

Rak
Vzhledem k tomu, že Slunce je ve vašem rohu zvěrokruhu, může vám přinést dávku energie. Bylo by dobré trávit čas v přírodě a stanovit si záměry sladit svou energii s energií Země. Jako vodní znamení jste přirozeně citliví a propojeni s energiemi světa kolem vás, takže pokud jste měli těžké chvíle, určitě použijte tuto energii Slunovratu, abyste pomohli resetovat svůj systém.

Novoluní 28. června bude mít podobný účinek a pomůže vám vrátit se a začít novou kapitolu vašeho života. Pokud je tu něco, co chcete udělat, nebo nový projekt, který byste rádi zahájili, tento mladý Měsíc přilije olej do ohně.

Jak se sezóna Raka chýlí ke konci, bude kosmickou oblohou pravděpodobně plout nějaká těkavá energie. To je způsobeno zarovnáním Uranu a severního uzlu. Toto je univerzálnější energie, která může přinést události na světovou scénu. Pokud již pociťujete nestabilitu nebo nejistotu, může to být poháněno energií Uranu a Severního uzlu. Udělejte, co můžete, abyste vytvořili stabilitu a strukturu.

Lev
Jako Lev jste v závěrečné fázi své sluneční cesty. Slunce se po Raku přesune do vašeho znamení a zahájí nový sluneční cyklus ve vašem životě. Když dokončíte tento předchozí sluneční cyklus, můžete začít vidět věci vyvrcholit, můžete také cítit potřebu ohlédnout se do minulosti.

Dobrou zprávou je, že vám v cestě nestojí žádné retrográdní planety. Přestože se Neptun 28. června pohybuje retrográdně, neovlivní to vaši schopnost dělat věci, ve skutečnosti by to mohlo dokonce pomoci! Retrográdní Neptun může odhalit, kde se vyskytly nějaké klamy nebo iluze. Pokud je něco mlhavé nebo matoucí, retrográdní Neptun může ve skutečnosti přinést jasnost nebo dokonce intuitivní inspiraci, která vám pomůže věci pochopit.

Úplněk v Kozorohu 13. července se může zdát pro vaši ohnivou povahu trochu obtížný, ale je to vhodná doba měsíce na uzemnění energie a návrat ke kořenům.

Panna
Období rakoviny se vždy dobře prolíná s vaší energií, takže je pro vás harmonickým obdobím roku. Pokud se cítíte trochu vyčerpaní po všech těch zaměstnáních v posledních několika měsících, bude vhodná doba k přeskupení a vytvoření vyváženější rutiny. Superúplněk v Kozorohu 13. července bude v tomto obzvláště užitečnou podporou, umožní vám cítit se pevněji a podniknout kroky k vytvoření rozvrhu, který vám vyhovuje.

Před tímto úplňkem by novoluní v Raku 28. června mohlo přinést váš vztah do centra pozornosti. Pokud se vyskytly nějaké iluze nebo zmatky, možná zjistíte, že novoluní pomáhá přinést jasnost. Pokud v tomto ohledu byly nějaké lži nebo podvody, tento mladý Měsíc je může přivést do vašeho vědomí. I když je pravda někdy těžké slyšet, umožňuje nám dělat ta nejinformovanější rozhodnutí sami.

Jste již citlivá duše a nyní to může být zesíleno. Pokud můžete, dejte si pauzu a strávte čas někde u vody nebo prostě dejte přednost relaxačním koupelím a udržení hydratace.

Pokračování na další straně