Tyto věci se nikdy nestanou náhodou: Znamení, ŽE VÁS ANDĚLÉ CHRÁNÍ!

Auto nejde nastartovat, poprvé v životě jsme zaspali, nestihli jsme autobus… Lidé si vůbec neuvědomují, před čím je tyto „problémy“ zachránily!

Podle náboženství má každý člověk svého strážného anděla. Nemůžeme ho vidět, ale je přítomen od našeho narození a neustále na nás hlídá, chrání nás před problémy a neštěstím.

Mnozí však tuto přítomnost necítí a právě proto nevěří, že existuje nějaká neviditelná síla, která nás chrání.

Ale věří se, že přítomnost anděla strážného si nejlépe všimneme prostřednictvím každodenních událostí, pokud víme, jak je interpretovat, zejména pokud jde o varování před nebezpečím – pak anděl strážný vysílá signály, abychom se sami sebe zeptali, co děláme a kde jdeme.

Říká se, že přítomnost andělů strážných je nejlépe vidět z následujících 12 situací a že to nikdy nejsou náhody, ale zprávy z nebe:

1. Sny a předtuchy

Nejjednodušší způsob, jak „obdržet“ varování od svého anděla, je sen. Předpokládá se, že pro anděly/anděly je snazší dostat se k lidem, když vědomí spí. Sny v tomto případě mohou být příznaky událostí, které se brzy stanou. Pokud například sníte o havárii letadla v předvečer vaší cesty, odložte cestu! Pokud máte špatný pocit z myšlenky nechat své dítě jít na procházku samotné, poslouchejte své nitro!

Existují četná svědectví lidí, kteří se vyhnuli haváriím letadel nebo zachránili děti před případným šíleným útokem, protože před zprávami v televizi měli pocit, že je to všechno špatně a úplně změnili své plány, protože je varoval nějaký vnitřní alarm a přiměl je změnit jejich mysli.

Neignorujte sny, zvláště ty, které po probuzení zanechávají negativní pocit. Často vám sny skutečně umožňují správně porozumět svým pocitům a učinit rozhodnutí, které je jediné chytré.

Pokračování na další straně