10 nejvíce odrazujících sexuálních tradic v historii lidstva

Vztah mezi pohlavími je součástí kultury společnosti. V různých zemích v různých časových obdobích existovaly své vlastní charakteristiky v kultuře intimních vztahů.

Papua-Nová Guinea. Použití semenné tekutiny starších lidí.

Podle tradic kmene Sambian jsou chlapci od 7 do 17 let zcela izolovaní od ženské společnosti. Nejpodivnější je obřad konzumace semenné tekutiny starších chlapci. Předpokládá se, že tento obřad poskytuje dobrý růst, fyzickou a mužskou sílu.

Austrálie. Obřad průchodu v Austrálii

Domorodý kmen Mardujara má jeden z nejvíce šokujících mužských iniciačních rituálů. Ve věku 10-12 let dochází u chlapců k vyražení předního zubu a k proražení nosní přepážky. Později je chlapec odvezen do pouště, kde je obřezán. Chlapec potřebuje sníst i předkožku.

Starověký Egypt. Obřad inseminace pro bohatou úrodu

Ve starověkém Egyptě existoval velmi zvláštní zvyk spojený s řekou Nil. Aby byla řeka vždy plná, prováděli faraoni, kteří byli na Zemi považováni za místodržící Boha, slavnostní veřejné oplodnění vod Velké řeky.

Starověké Řecko. Ve starověkém Řecku byly netradiční vztahy mezi muži považovány za normu.

Staří Řekové byli nejvyspělejší civilizací ve vztahu mezi pohlavími v celé historii lidstva. Ve starověkém Řecku byly netradiční vztahy normou. Nejběžnější forma vztahu mezi osobami stejného pohlaví byla mezi dospělým mužem a chlapcem.

Pokračování na další straně