10 Posledních SMS Před Smrtí A Příběhy Lidí, Kteří Je Napsali

V roce 2012 si Kanaďanka Amy Brocková odpovídala při řízení se svým milovaným. Poslední věc, kterou napsala, byla: „Miluji tě také a pokusím se udělat vše pro to, abys byla šťastná, pane Fort.“ Její snoubenec vytvořil stránku na památku dívky s varováním pro všechny, kteří si odpovídají za jízdy.

Belgická Maura a její syn se rozhodli zabít svou mladou nevlastní dceru Stephanie, která v jeho nepřítomnosti navštívila dům jejího otce. Dívka se chystala odejít, její tašky byly sebrány. Ale ráno šla Maura a její syn do spící Stephiiny místnosti. Vrahové ji začali bít baseballovými pálkami. Stephanie se dokázala osvobodit a utéct ke dveřím, ale cestou omdlela. Když se komplici rozhodli, že je mrtvá, hodili ji do kufru. Cestou se Stephanie chvíli probudila a dokázala napsat: „Tati, pomoz mi. Maura mě zabíjí. “ Vetřelci se zbavili těla a lhali všem, které Stephanie opustila, a nevědí, kde je. Zpráva umožnila policii tlačit vrahy ke zdi.

V roce 2015 šel Yoav Khattab do pařížského košer obchodu, aby se zásobil v sobotu odpoledne potravinami. Obchod chytil terorista, Yoav byl jedním z rukojmích, které zabil. Před vstupem do supermarketu si mladý muž dopisoval se svým přítelem a přesvědčil ho, aby sledoval šabat. Napsal: „Je těžké období pro Židy ve Francii … Alespoň zkuste. Nedělejte všechno, ale zkuste to alespoň částečně. Jsi úžasný!“

Matka z Arkansasu uchovává poslední SMS od svého syna, který zemřel v roce 2014 tornádo EF-4. Zatímco spěchala domů v autě, schovala se Jeffrey Hunter v koupelně a napsala: „Sbohem, mami … jde to přímo na nás.“ Žena se pokusila zavolat chlapci, ale nikdy nedostala odpověď.

Během havárie korejského trajektu Sevol se mnoha školákům podařilo napsat svým rodičům. Někdo se rozloučil se svou rodinou, někdo doufal ve spásu. Jedna dívka napsala svému otci: „Tati, neboj se. Mám na sobě záchrannou vestu a jsem s dívkami. Jsme uvnitř lodi, na chodbě … Loď se příliš naklonila. Je tu příliš mnoho lidí. “ Její tělo nebylo nikdy nalezeno.

V roce 2013 se Britka Gail Crocker (46) rozhodla napsat svému milenci, kterého potkala, když byl její manžel na služební cestě. „Díky za krásný večer. Přál bych si, abychom se mohli setkávat častěji, “napsala do textu, ale omylem jej poslala svému manželovi, se kterým byli manželé téměř 30 let. Rozzlobený Peter Crocker spěchal domů, nastal skandál. Žena prosila o odpuštění. Následujícího dne se znovu pokusila omluvit svému manželovi, který odešel do práce, ale v hněvu rozbil telefon. Když se Peter vrátil domů, Gaille byla mrtvá, spáchala sebevraždu.

Populární v Anglii fitness trenér Angie Douds ve věku 42 let vypadal o 10 let mladší. Dokázala zvládnout závislost na alkoholu a drogách a dostala se do populární show o hubnutí The Biggest Loser. Z televizního projektu ji však vyhodili za to, že přesvědčil své svěřence, aby porušili režim a den před kontrolním vážením jedla jen jablka a ořechy. S láskou to také nevyšlo. V roce 2011 poslala své milované SMS „moje srdce je zlomené, můj duch je zlomený“ a vyskočila z mostu.

V roce 2013 zablokoval policista Dmitrij Makovkin cestu sebevražednému atentátníkovi, který se pokoušel vstoupit do čekárny volgogradské stanice. Výbuch zabil mladého muže. Seržantova snoubenka zachovává svou poslední zprávu: „Také tě moc miluji.“

15letý školák Jaylen Freiberg, který v roce 2014 zastřelil své spolužáky a spáchal sebevraždu, v posledních dnech svého života naplnil sms, které znal. Napsal výhružky dívce, do které byl zamilovaný, napsal sms přátelům a vyzval je, aby se shromáždili ve školní jídelně, kam jede se zbraní, a několik minut před útokem poslal všem svým příbuzným podrobný text zpráva, ve které popsal, jak mají naložit s jeho majetkem …

Zdroj:news.day.az