11. ledna bude otevřen magický portál 111, který vám pomůže rozejít se s minulostí, vzdálit se od všeho špatného a začít nový život



Síla čísla 111 v numerologii

V numerologii má číslo 1 vysoké, extrémně silné vibrace.  Přemýšlejte o tom, jaké by to bylo být vždy číslo jedna – to je druh energie, kterou toto číslo představuje.

Číslo 1 v sobě nese vibraci nových začátků.  Představuje odvahu a akci k dosažení cílů. Představuje také výchozí bod v každodenním životě, protože každý měsíc a mnoho čísel začíná tímto číslem.

Číslo 1 obsahuje vibrace následujících témat:  karma, stabilita, síla a vůle, svoboda, nekonečná hojnost, moudrost, láska, rovnováha, intuice a introspekce. 111 je trojitá energie 1 a je znamením manifestace všech vašich snů.  Je to také znamení duchovního probuzení a zpráva z Vesmíru, že jste na správné cestě. Pokud často vidíte číslo 111, myslete na to, že božská energie je na vaší straně, vede, vede a podporuje vás na cestě, po které jdete. Jste v souladu se svým záměrem.


Co byste měli udělat 11. ledna, abyste využili magickou sílu 111?

Všichni víme, že leden je měsícem odvážných nových začátků. Nyní si představte, že do vašeho života nyní přichází dvojitý výbuch této již tak neuvěřitelné energie, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů.

Co nám radí Vesmír?

S rostoucí intenzitou energie se doporučuje využít toto období k rozvoji disciplíny, nasazení a trpělivosti. Ať už jsme na to připraveni nebo ne, věci se dramaticky změní. Během této kosmické transformace musíme mít svá srdce a mysl otevřené, plné soucitu a lásky. V roce 2022 jsme museli prozkoumat své životy a touhy, museli jsme zavřít dveře, které již nikam nevedly , a museli jsme se vydat cestami, které vedly k hojnosti a duchovní harmonii. Rok 2023 a tento magický portál nás zvou k duchovnímu rozvoji.  Už se nemůžeme ohlížet zpět, je čas jít vpřed s velkou odvahou, integritou a důvěrou v plán Vesmíru.



11. ledna energie vrcholí v 1:11, 13:11, 11:11, 23:11 a 3:33 a 13:33.

Jak můžeme využít energii vesmíru během tohoto období:

Pokračování na další straně