11. ledna bude otevřen magický portál 111, který vám pomůže rozejít se s minulostí, vzdálit se od všeho špatného a začít nový život

1. Cvičením vědomé, plné pozornosti

Cvičení všímavosti je skvělá metoda v každodenním životě. Pokud zpomalíme a uděláme si čas pozorovat, co děláme, cítíme a myslíme, můžeme vidět věci, které nám nevyhovují, a uvolnit místo pro to, co nás skutečně činí šťastnými.

2. Zjednodušením našeho osobního prostoru a našich životů

Tím, že kolem sebe vytvoříme pořádek a zorganizujeme věci, můžeme dosáhnout zázraků v oblasti energií.

3. Opuštěním minulosti

Co se stalo, stalo se. Ale na tom všem nezáleží, protože je to minulost a už neexistuje. Je čas otočit stránku a začít znovu. Vesmír nám dává šanci na nový začátek a my bychom měli tuto šanci využít.

4. Vyjádřením vděčnosti

Nejjednodušší způsob, jak vyrovnat naše energie, je vyjádřit vděčnost za lidi a věci, které jsou součástí našich životů. Ve chvíli, kdy si začneme vážit dobra v životě, zaznamenáme neuvěřitelnou změnu v našem způsobu myšlení a současné kvalitě života. Mantra, kterou potřebujete 11. ledna podle znamení zvěrokruhu:



Beran

Jsem silný. Jsem na sebe pyšný. Jsem vítěz a každý den cítím štěstí. Dnes bojuji za to, co opravdu chci.

Býk

Nejsou žádné problémy, pouze příležitosti. S každým krokem svého života se učím úžasné věci. Udělám vše, co je v mých silách, abych dosáhl svých cílů a byl opravdu šťastný.

Blíženci

Věřím, že Vesmír je na mé straně. Věřím, že mě povede na každém kroku. Věřím, že se dostanu tam, kam chci. Nezastavuji se, jdu dál.

Rak

Zbavil jsem se veškerého strachu a pochybností. Nyní se rozhoduji opustit všechny destruktivní pochybnosti a strach. Přijímám sám sebe a vytvářím mír ve své mysli a srdci. Jsem milován a v bezpečí.

Lev

Jsem přesně tam, kde mám být. Nenechám se nikým a ničím držet zpátky. Pokračuji ve své cestě a užívám si tuto zvláštní cestu. Miluji člověka, kterým se stávám.

Panna

Věřím ve vytvoření vlastní cesty. Věřím v neuvěřitelnou energii duše. Věřím ve sny formulované hluboko v mém srdci. Můj život je úžasný a jsem ráda, že jsem toho součástí.

Váhy

Jsem v procesu pozitivní změny. Rostu způsoby, které mě naplňují. Teď mi mohou přijít jen dobré věci. Nyní vyzařuji zdraví, štěstí, prosperitu a duševní klid.

Štír

Život mě podporuje. Byl jsem stvořen k naplnění. Věřím v život a v to, že je po mém boku každou chvíli. Jsem v bezpečí.

Střelec

Čelím všem svým strachům a jdu vpřed. Nic tě nemůže zadržet. Nic mě nemůže odradit od mých snů. Nevzdávám se, dělám krok vpřed.

Kozoroh

Jemně se na sebe podívám. Odpouštím si chyby, poučím se z minulosti a jdu dál. Opouštím všechny negativní myšlenky, protože vím, že si zasloužím to nejlepší. Učím se mít opravdu ráda sama sebe.

Vodnář

Věřím v sebe a jednám s velkou odvahou. Věřím, že mi život přinese co nejvíce dobrého. Hledám štěstí, čistotu a poznání.

Ryby

Svou mysl krmím pozitivitou a inspirativními slovy. Dnes udělám vše pro to, abych udělal další krok vpřed. Bojuji z celého srdce za to, co chci, a nevzdám se, dokud se nedostanu tam, kde chci být.