11 věcí, kterým rozumí jen ti, kteří byli velmi blízko své babičce

6. Babiččin dům je vždy teplý a přátelský

Domov vaší babičky má pro vás vždy pohodlné a teplé malé místo. Nemáte tušení, ale váš byt je vždy teplý a krásně voní a vždy se tam cítíte dobře. Nikdy by ho nenechal nachladit a vždy i v zimě má přátelské teplo.

7. Užijete si hraní a sledování oblíbených karikatur s vámi

Babička je vždy ráda, když s vámi sleduje všechny vaše oblíbené karikatury. Je příjemné vidět vás šťastného a vědět, jak důležité je jednat s vámi, abyste se měli opravdu dobře.

8. Na přípravu svého oblíbeného jídla nejste nikdy příliš unavení

Babičky rády hýčkají svá vnoučata a nikdy nemohou být tak unavené, že si nevytvoří vaše oblíbené jídlo, pokud je o to požádáte. Prostě řekněte, co chcete, a vykouzlíte to ve chvílích super babičky.

9. Dávají nejlepší objetí

Babička dává největší, nejteplejší objetí a nejlepší polibky. Přesně víte, kolik lásky spočívá ve vašem objetí, a také víte, že ji objmete nejméně tucetkrát, než ji pustíte ze dveří.

10. Pomáhá vám stát se nejlepším možným člověkem

Babička může být vždy zábavná a milující, ale za veškerou její laskavostí je účel, který nikdy neříká otevřeně. Udělá vše pro to, aby využil vašich životních zkušeností, aby vám pomohl stát se nejlepším možným člověkem. A proto si opravdu zaslouží zvláštní místo ve vašem srdci.

11. Nikdo nemůže milovat lépe než on

Láska babičky je neuvěřitelně čistá. Navíc se vždy ujistí, že cítíte, jak moc vás miluje. Díky jídlu, které vaří, lekcím, které učí, příběhům, které vypráví, a radám, které dává – ve všech směrech cítíte, že jste chráněni a milovaní.

Zdroj:flickr