22. prosince 2023: zimní slunovrat přináší kouzlo pro všechna znamení zvěrokruhu!

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Starosti a bolest mizí, duchovní rány se hojí, když se temnota stává světlem. 22. prosinec přichází s vlnou extrémně silných kosmických energií, zimní slunovrat přináší magii do životů všech znamení.

Tímto dnem začíná astronomická zima, nejkratší den a nejdelší noc v roce. Od 22. prosince do 20. června 2024 se prodlouží dny, zatímco délka nocí se zkrátí.

Beran

Zimní slunovrat vybízí ke spojení se svým nitrem. Využijte tento čas k sebeobjevování a stanovte si ambiciózní cíle pro nadcházející rok. Přijměte temnotu jako příležitost k osvětlení cesty vpřed.

Býk

Zimní slunovrat pro vás volá po stabilitě a životě v přítomnosti. Udělejte si čas, abyste ocenili krásu jednoduchosti života a posílili své vztahy s lidmi, na kterých Vám záleží. Využijte tyto dny k dávání a přijímání pravé lásky.

Blíženci

Zimní slunovrat inspiruje k přijetí duality. Je čas najít rovnováhu mezi svým intelektuálním já a svým emocionálním já, mezi tím, co říká vaše mysl, a tím, co vám diktuje vaše duše. Usilujete o harmonii v soukromém i pracovním životě.

článek pokračuje na další stránce…