28. října úplněk v Býku – Cyklus, který trval téměř dva roky, končí!

28. října ve 23:23 bude úplněk a částečné zatmění Měsíce, poslední událost cyklu Býk-Štír. Tento cyklus začal 19. listopadu 2021, šlo o proměny, změny a poučení.

Tento úplněk je poslední šancí, jak zlepšit aspekty našeho života, kterému vládne Býk-Štír, poučit se a jít dál, vyhnout se pocitům nespokojenosti, frustrace nebo sebeobětování. Musíme dokončit, co jsme začali, musíme věřit, že jsme stateční a silní pro nový začátek.

Taurus Lunar Eclipse podporuje snadnější konce, zátarasy a usnadňuje zakládání nových věcí. Naším nejlepším zdrojem v tomto budou znalosti, které jsme již získali. Buďme pozorní, protože určitá znamení ukazují cestu. Co se má stát, stane se, tomu se nevyhneme.

Úplněk a zatmění Měsíce v Býku přinášejí velkou transformaci, osvětlují naši cestu a přitahují naši pozornost k těm částem našeho života, kde jsme nevěnovali dostatečnou pozornost svému vnitřnímu hlasu. Problémy vyplouvají na povrch, ale díky klidu, vytrvalosti a síle Býka je nyní dokážeme vyřešit. Chápeme, co se vlastně děje kolem nás a uvnitř nás.

článek pokračuje na další stránce…