3 znamení zvěrokruhu, kterým nelze věřit

Váhy

Váhový sklon k analýze a reflexi se může zdát jako ctnost, i když se tyto vlastnosti ostatním vždy nezdají. Prázdnota, pomsta a sobectví jsou běžnými povahovými rysy, které toto znamení charakterizují. Pokud jeho zástupci nebudou spokojeni, brzy zaútočí.

Beran

Okouzlující, veselý Beran se stane duší každé společnosti. Je to s ním snadné a zábavné, pokud jeho zájmy zůstanou v centru pozornosti. Přes všechny překážky vytrvale směřuje ke svým cílům. Život s Beranem je jako loterie: jemný a zdvořilý zároveň, v okamžiku se promění v téměř tyrana. Pokud si ale Beran uvědomí, že svět není jen o něm, je schopen se změnit.

To neznamená, že skuteční „padouši“ se nacházejí pouze mezi těmito třemi znameními. Každý má dobrý začátek a špatný začátek. Například Býk je cílevědomý a pracovitý, ale někdy mu překáží jeho tvrdohlavost. Rakovina je pečující a loajální, ale přehnaně citlivá a emocionální, což lidi odpuzuje.

Leo je ambiciózní a okouzlující vůdce, který někdy cítí hranici mezi důvěrou a hrdostí. Logická a pečlivá Panna dokonale řeší problémy, ale vše bere příliš vážně. Sarkastický a organizovaný Štír zná svou cenu a dívá se na svět zábavně, ale je profesionální manipulátor.

Střelec je optimistický a plný dobrodružství, dokud se nerozčílí. Kozoroh je velmi inteligentní filozof, který miluje moc a neví, jak dělat kompromisy. Smart Aquarius je nejzajímavější ze všech 12 postav, i když je považován za lehkovážný a citově odcizený. Nakonec se empatické a snové Ryby osaměle snaží uniknout realitě.

Zdroj.esoteric