3 znamení zvěrokruhu, u kterých je neuvěřitelně těžké poznat, když někoho milují

Toto jsou 3 znamení zvěrokruhu, pro která je velmi těžké otevřít svá srdce a říct kouzelné slovo: „Miluji tě.“ Ptáte se, jestli jste jedním z nich?

Za prvé, je důležité si uvědomit, že činy mluví tisíckrát hlasitěji než slova. Pokud tedy váš partner neříká, že vás miluje, ale neustále dává najevo své city svými činy, vězte, že jste pro něj důležitá. Časem se naučíte odhodit masku a umět říct, co cítíte.

Totéž platí i obráceně, pokud jste to vy, kdo neumí vyslovit kouzelné slůvko. Může to mít několik důvodů: možná je to kvůli minulému traumatu, které jste ještě nezpracovali, nebo je pro vás obtížné ukázat se před ostatními zranitelnými, nebo můžete mít pocit, že na to ještě nejste připraveni.

Jde o to, nějak ukázat, jak je pro vás ten druhý důležitý, a přitom na sebe nevyvíjet příliš velký tlak. Přijde okamžik, kdy budete moci říct, jak se cítíte.

Pro následující 3 znamení zvěrokruhu je těžké říci, zda někoho milují, i když to cítí celým svým srdcem.

Kozoroh

Jste extrémně zralý člověk, který stojí oběma nohama na zemi, a vždy chcete mít vše pod kontrolou (jak ve svém soukromém životě, tak ve vztahu). Kromě toho je pro vás těžké uvěřit, že láska trvá celý život, takže jste docela rezervovaní, pokud jde o slova, kterými byste vyjádřili své city.

Neříkáte „miluji tě“, protože to necítíte stejně, ale protože to nechcete říct, dokud si nebudete jisti, že neztrácíte čas s osobou, se kterou jste.

Téměř vždy očekáváte, že se věci pokazí, takže nevíte, jestli má cenu ukazovat se tak zranitelné před někým, kdo může být ve vašem životě jen velmi krátkou dobu.

článek pokračuje na další stránce…