5 kroků lásky – třetí je nejtěžší, mnoho vztahů zde končí!

Naše vztahy se budují krok za krokem, i když přitažlivost byla přítomna od prvního okamžiku, jako láska na první pohled. Láska roste jako dítě, postupně dospívá, přebírá zodpovědnost a krok za krokem vytváří skutečnou svatyni vztahu. Níže se můžete dozvědět o fázích budování milostného vztahu, kterými prochází většina párů.

Vztah nevybudujete přes noc, i když máte všechny zdroje a štěstí na své straně. Všechno, co se v našem životě děje, vyžaduje čas a zkušenosti a láska není jiná. Každý pár se vyvíjí jedinečným způsobem, ale většina vztahů má tendenci procházet stejnými nástrahami.

Podle psychologů musíme vždy aktivně budovat vztah a mají pravdu, protože bez ohledu na to, jak jsme spolu šťastní, vždy se najdou krizové momenty, zkoušky, kterými páry buď projdou, nebo selžou .

První fáze: začátek vztahu

Každý vztah začíná láskou a touhou, a to je období nejintenzivnější, ale také nejklamnější , protože v této době máme tendenci promítat do partnera své vlastní ideály . V partnerovi vidíme obraz, který jsme si vytvořili, který se pak buď potvrdí, nebo ne.

Motýli v břiše, touha, netrpělivost být každou chvíli spolu – to vše může být krásné a stojí za to využít, protože trvá jen krátce . Po pár týdnech či měsících se začali usazovat a vstupovat do druhého stupně lásky.

článek pokračuje na další stránce…