6 NEBEZPEČNÝCH DNÍ V ŘÍJNU – TENTO JE OBZVLÁŠTĚ KRITICKÝ: Varování pro všechna znamení zvěrokruhu

  1. října – Jupiter se vrací do Ryb
    Dnes se obří planeta vrátí do Ryb, kde zůstane do 19. prosince/prosince. Naše inspirace zmizí, a proto se mnozí budou chtít vzdát práce, kterou začali dříve.

Samozřejmě se to rozhodně nevyplatí dělat 28. října nebo v dalších měsících. Nebojte se překážek na cestě a řešte problémy co nejrychleji, bez prodlení.

To bude hlavní tajemství zachování štěstí v tento den.

  1. října – Merkur vstupuje do Štíra
    Štír není v harmonii s Merkurem, takže nám takový přechod nepřinese téměř nic dobrého. Největší opatrnosti je třeba při cestování a v provozu obecně.
  2. října je lepší zůstat doma a nikam nechodit, pokud nemusíte a nezačínat nic nového.

I v tento den je vhodné na sebe neutrácet peníze navíc. Mírné výdaje na rodinu a domov jsou povoleny, ale astrologové radí nenechat se příliš unést.

  1. října – Začátek retro fáze Marsu
    Kvůli této akci nebude konec podzimu a začátek zimy pro ty, kteří jsou zaměřeni na rychlý úspěch, nejúspěšnější. Mars ve slabé retro pozici znamená, že je přísně zakázáno spěchat. 30. říjen také nemá cenu dělat unáhlené závěry a riskovat finance, ztrácet čas zbytečnými aktivitami.

V tento den mnoho z nás ztratí motivaci a vůli vyhrát. Většina lidí se stane agresivnější, neochotnou dělat kompromisy. Buďte laskaví, abyste neztratili dobrou pověst u blízkých lidí a kolegů.

Astrologové se domnívají, že mnozí z nás kvůli všem těmto negativním událostem ztratí na konci října schopnost jednat podle svého svědomí. Je možné, že se naše temné stránky charakteru pokusí zvítězit nad těmi světlými.

Nedovolte, aby se to stalo, bez ohledu na to, co se ve vašem životě stalo a bez ohledu na to, jak nespravedlivý se svět kolem vás zdá.