7 nepříjemných otázek, které jste se styděli položit

5. JE MOŽNÉ Z ORÁLNÍHO SEXU Otěhotnět?

Ne. I když věda zná jeden případ, kdy panna otěhotněla z kouření, a to není vtip. Dívka si vykouřila svého přítele a ten měl zřejmě velmi rád ananas, protože polykala sperma. Trávicí a reprodukční systém nejsou přímo propojeny, navíc spermie v žaludku rychle zemřou, ale zasáhl případ …

Bývalá přítelkyně nebohého chlapíka napadla jeho novou přítelkyni nožem a bodla ji do břicha. Po 9 měsících dívka porodila. Zjevně přes ránu spermie dosáhly svého cíle a na toto dítě čekají velké věci.

6. PROČ SI DÍVKA PO ORGASMU CHCE NA TOALETU?

Ne, nebrečet, ale psát. Ženská anatomie je taková, že bájný „bod G“, který vůbec není bodem, ale celým souborem bodů, je velmi blízko močového měchýře. Takže stimulace, ke které dochází při sexu, stimuluje nejen tělo, ale také touhu jít na záchod.

To je normální, nemusíte se bránit své touze. Navíc, pokud jste šli na toaletu bezprostředně před sexem, stejně budete chtít víc. To není způsobeno skutečnou potřebou, ale signály, které přicházejí do vašeho mozku kvůli sexu.

7. POKUD bude ve vagíně vzduch může zemřít?

Ve skutečnosti se to může stát. Když se do oběhového systému dostanou vzduchové bubliny a hrozí ucpání cév, které může následně způsobit smrt. Sestra proto před podáním injekce vypustí vzduch ze stříkačky do poslední bubliny.

Silné foukání do pochvy může způsobit vzduchovou embolii a smrt. Riziko je však velmi malé. Věda takové případy zná, všechny byly spojeny s komplikacemi těhotenství, a ne s touhou experimentovat. Ale v žádném případě se to nevyplatí riskovat

Zdroj: