9 důležitých znamení, že zákon přitažlivosti ve vašem životě dobře funguje

3. Vaše intuice je ve vašem živlu

Jak vaše spojení s Vesmírem sílí, roste i vaše intuice.

Můžete být schopni předvídat nebo vycítit, kdy obdržíte tento důležitý e-mail, telefonní hovor nebo zprávu. Možná cítíte, kdy byste neměli přijmout slibnou pracovní nabídku , nebo jednoduše víte, že stěhování do jiného města není dobrý nápad.

Je také možné, že z člověka, se kterým se setkáváte poprvé, máte hned špatný pocit, cítíte, že s ním něco není v pořádku a raději si držíte odstup. Je také možné, že řešení dlouhotrvajícího problému najdete nečekaně, téměř z ničeho nic .

Vaše intuice je dar, který v našem pozemském životě dokážeme skutečně pochopit jen zřídka. Ne každý zažívá vnitřní pocity, zvýšenou citlivost a tak úžasnou blízkost k Vesmíru.

Věřte, že vaše intuice vás dovede k nejlepšímu možnému výsledku.

4. Synchronicita – náhodné a možná trochu děsivé náhody

Jak se vám do cesty dostává stále více dobrých věcí, všimnete si určitých vzorců , jako jsou určitá čísla (např. 22, 33, 44 atd.) nebo věcí, které jste vždy chtěli .

Pokud jste přemýšleli, jak za něco zaplatíte, možná právě ve své doručené poště najdete e-mail s nabídkou slevy na danou položku.

Nebo pokud jste za chladného zimního večera chtěli příjemný teplý nápoj, někdo se nabídl, že vás pozve na horkou čokoládu. Tyto věci často přicházejí ve formě „malých vítězství“.

Kupodivu však můžete objevit i překážky na vaší cestě. I když to zní neintuitivně, ve skutečnosti vás vesmír takto testuje a kontroluje, zda jste mentálně připraveni přijmout vše, co se chystáte přijmout. Staré přísloví, že po bouři vždy svítí slunce, je pravdivé.

5. Cítíte doslova brnění energie

Znáte ten pocit, když jste právě dostali dobrou zprávu? To je chvíle, kdy nám zaplaví pořádný adrenalin a v břiše nám létají motýli. Když něco takového cítíte, i když jste ještě nedostali to, co chcete manifestovat, je to neklamné znamení, že ta věc je v podstatě již vaše. Pokud jste obecně šťastnější než obvykle , ale nejste si jisti proč, je to ještě jistější znamení, že se vás vesmír chystá překvapit něčím docela neuvěřitelným.

článek pokračuje na další stránce…