9 důležitých znamení, že zákon přitažlivosti ve vašem životě dobře funguje

6. Máte pocit, že své touhy dokážete téměř uchopit

Cítíte ve svém nitru, že věc, po které toužíte, je na cestě? V tuto chvíli se můžete cítit trochu napjatí nebo přímo nervózní. Je to druh energie, která vás nenechá sedět.

Jak si budete více věřit ve své projevující se schopnosti, pocity úzkosti zmizí, protože si uvědomíte, že to, po čem toužíte, k vám určitě přijde, pokud budete následovat své vlastní vnitřní vedení a opustíte svou připoutanost k výsledku .

Poznáte, kdy jste uvolnili správné množství energie, abyste do svého života něco přitáhli, protože vám to bude připadat snadné a přirozené. Nebude žádné napětí ani napětí. Můžete dokonce vidět jasné bílé světlo, pokud používáte meditaci jako techniku ​​manifestace. Víte, že to, co chcete, zaručeně přijde. Teď jde jen o KDY, ne JESTLI.

Pokud však máte pocit, že se nic nemění a vynakládáte příliš mnoho energie, možná se příliš snažíte. Pamatujte, že aby Vesmír splnil vaše přání, musíte je nejprve uvolnit. Pokud je budete držet příliš silně, odrazí to úspěch. Projevování nemusí být nucené a vyčerpávající.

7. Jejich dobré skutky přicházejí přirozeně

To je znamení, že se vaše energie srovnala s tím, co chcete, a vibruje na vyšší frekvenci než dříve.

Tento obrat se může zdát jako úleva, pokud máte za sebou špatné měsíce, nebo možná i roky. Pokud se vám začnou dít dobré věci, ať jsou sebemenší, jste na správné cestě.

Nenechte se odradit, pokud jde na začátku jen o maličkosti, připravují cestu k větším změnám. Představte si to jako vesmír, který vás zkouší, abyste viděli, jak jste připraveni. Kdybyste totiž dostali všechno najednou, asi byste situaci nezvládli. Ujistěte se, že jste vděční za vše, co vám Vesmír dává.

8. Cítíte se otevření změnám, ale méně pod kontrolou

Abyste získali něco, co jste nikdy předtím neměli, musíte udělat něco, co jste ještě nikdy nedělali. Naučit se jít s proudem a přijmout to, co vám přijde do cesty, je jistým znamením duchovního růstu.

Stavění zdí a uzavírání se před novými zážitky říká vesmíru, že nejste připraveni, takže je pravděpodobné, že vám do cesty bude posílat stejnou lekci, jen v různých podobách.

Pokud si například chcete přitáhnout toho správného partnera, ale nemilujete se dostatečně, Vesmír vám může do života poslat lidi, kteří pro vás nejsou vhodní, ale kteří vám pomohou naučit se nejprve milovat sami sebe . Přijměte lekci a přejděte k větším a lepším věcem.

Pociťovat větší otevřenost vůči změnám, ale méně se je snažit ovládat, je známkou toho, že důvěřujete Vesmíru, a to je dobře. Pokud jste maximalista, může se vám to zprvu zdát děsivé, protože budete muset opustit nutnost vše pečlivě plánovat, ale věřte, že je to krok správným směrem.

9. Zažíváte ve svém životě více pozitivní energie

Cítíte se šťastní, lehcí a nadšení , i když nemáte nic speciálního v plánu a každý den děláte stejnou práci. Když si všimnete rozdílu, můžete se dokonce zeptat sami sebe: Co mě dělá šťastnějším? Nyní je snazší opustit staré zvyky a negativní myšlenky a věci, které vás dříve trápily, se vám již nezdají důležité.

Pokud vám v cestě stojí překážka, už vás to nebude otravovat, protože víte, že je tu od toho, aby vás něco naučila a přivedla vás na lepší, naplňující cestu.