Bílé bratrstvo zachrání svět: Co dědička Vangy předpovídá o budoucnosti lidstva

Její nedávné předpovědi naznačují vzrůstající teroristické hrozby a zhoršení světových konfliktů. Ve svých vizích vidí „krvavou záři“ vycházející ze východu. Varuje před politickým a sociálním napětím v Turecku, Alžírsku a Sýrii, které se blíží svému vrcholu. I když dívka nenastiňuje podrobnosti ohledně povahy těchto konfliktů a jejich dalšího vývoje, upozorňuje na vysoký potenciál násilí a agrese. To bude mít za následek obrovský příliv uprchlíků z východu do Evropy. To povede ke zvýšení míry nezaměstnanosti a kriminality, což dále sníží životní úroveň a vyvolá nové masové konfrontace.

Kaede Uber také upozorňuje na další důležitý problém – nedostatek pitné vody. S ohledem na neustálé změny klimatu je sladká voda stále vzácnějším zdrojem. Mladá kartářka věří, že tato situace se bude dále zhoršovat a může vést ke konfliktům o přístup k vodě, které by se v některých oblastech mohly vyvinout v celkové války. Zejména Rusko, s bohatými zdroji sladké vody v jezeře Bajkal (které je považováno za největší přírodní rezervoár sladké vody na naší planetě s asi 19 % světových zásob), by mohlo být uprostřed tohoto boje.

Existuje možnost nalezení řešení prostřednictvím vytvoření „Bílého bratrstva“, o kterém hovořila i Vanga. Kaede věří, že bude mít přímé spojení s Ruskem, které bude hrát rozhodující roli při zmírnění různých konfliktů a krizí, které se očekávají v příštích letech. Je důležité si uvědomit, že proroctví jsou pouze pravděpodobnosti a nemusí se nutně naplnit. Například předpovědi Vangy se splnily pouze částečně. Kaede věří, že průběh událostí lze změnit a přetavit do lepší podoby, a budoucnost tak pravděpodobně probíhá pod méně temným scénářem.