Budou to nejlepší dny v roce 2022 v lásce a financích

Zajímá vás, jak bude vypadat rok 2022? Zde jsou nejdůležitější astronomické události a termíny pro příští rok – zapište si je do kalendáře již nyní. Pojďme si říci, jak ovlivní naše životy.

Retrográdní Venuše

Začátkem roku 2022 bude Venuše v retrográdním pohybu: planeta lásky a peněz se začne 19. prosince 2021 pohybovat v opozici vůči ostatním planetám a zůstane tomu tak až do 29. ledna 2022. Zpětný pohyb Venuše má vždy velký dopad na lidské vztahy a finance. To je, když máme tendenci zásadně přehodnotit svůj vztah k ostatním a penězům. V penězích a srdečních záležitostech jsme stále více ohleduplní. Začátek roku nebude jednoduchý, ale pokud investujete čas a energii do své práce a vztahů, všechno půjde dobře.

8. ledna V Kozorohu se objevuje hvězda Venuše, která slibuje spoustu romantiky.

22. října Ve Vahách se objevuje druhá hvězda Venuše, která přináší divoké emoce a vášně bez jakéhokoli ohledu.

Náhody Venuše a Marsu

V roce 2022 se něžná Venuše a akční Mars setkají dvakrát: nejprve 12. února a poté 12. března. Naše sebevědomí bude na vrcholu, což vede k rozhodování o lásce a kariéře, a také finanční investice stojí za přehodnocení.

Merkur je retrográdní

Merkur bude v příštím roce čtyřikrát retrográdní. To znamená, že narušení komunikace, cestování a problémy s technologiemi budou častější než obvykle. Proto věnujte velkou pozornost tomu, co říkají, abyste předešli nedorozuměním a vše zálohovali.

14. 1. – 3. 2. Mohou se vrátit bývalí nebo může nastat přechodná komplikace v lásce, možná ve finanční sféře.

10. května – 3. června Mohou nastat potíže, hlavně proto, že se bojíme změnit způsob myšlení, bojíme se zažít to, co je nového.

9. září – 2. října Učíme se, jak se vztahovat k ostatním prostřednictvím jasné a stručné komunikace.

29. prosince–2023 18. ledna Pocítíme , že není dost času se o vše postarat, musíme vše přeorganizovat.

Jupiter a Neptun

12. dubna Šťastný Jupiter a zasněný Neptun se srazí ve znamení Ryb. Toto je velký den lásky. Pohybujeme se směrem k nové romantické vizi, která přesahuje čas a otevírá naše srdce bezpodmínečné lásce.

Pokračování na další straně