Chtěli byste ovlivnit to o čem budete snít? Těchto 8 věcí na něj má největší vliv

Zajímá vás, co může ovlivnit povahu snů? Ten či onen faktor nás zastihl zcela nečekaně – zvláště ten poslední! Uvidíme!

8 věcí, které mohou ovlivnit to, o čem sníme

Máte pravidelně špatné sny a nevíte, odkud se berou? Nebo právě naopak – jsou vaše sny uklidňující a pozitivní, zatímco ve vašem životě není všechno v pořádku? Zkoumali jsme faktory, které mohou ovlivnit naše snové obrazy, a zjistili jsme docela překvapivé věci.

Hlad – Pokud jdete spát s kručícím žaludkem, nízká hladina cukru v krvi způsobí mentální ostražitost mozku, což je důvod, proč se můžete během jedné noci probudit několikrát. A jak to ovlivňuje vaše sny? Hladové prase samozřejmě sní o žaludech, takže čím prázdněji půjdete spát, tím pravděpodobněji budete snít o jídle.

Neočekávané zvuky – Do vašich snů se velmi snadno vkradou neočekávané zvuky, protože ačkoliv technicky spíte, váš mozek stále reaguje na vnější podněty. Hlavně ty zvuky, které by probudily i mrtvé. Vědci také zjistili, že sny, které jsou rušeny různými zvuky, se od ostatních výrazně liší.

Neočekávané pachy – Stejně jako zvuky mohou pachy ovlivnit sny. Mozek interpretuje pachy jako signály a nedobrovolně je začleňuje do nádherného světa vytvořeného během spánku. Cítíte-li pozitivní vůně, jako je vůně kytice květin, budete mít mnohem hezčí sny.

článek pokračuje na další stránce…