CIKÁNSKÉ KARTY PŘEDPOVĚDÍ: DO KONCE BŘEZNA TATO 2 ZNAMENÍ DOŽENOU HŘÍCH Z MINULOSTI, KTERÝ VŠE ZMĚNÍ!

STŘELEC

V minulosti jste zlomili srdce milované osoby. Možná jste to neudělali schválně, možná jste k té osobě necítili dostatek lásky, jako ona k vám.

Už na tom ani nezáleží, šel jsi svou cestou a zapomněl jsi na minulost. Pro toho člověka to nebylo snadné, ale to jste nevěděli. Nevíte, jaké to je, když vám někdo zlomí srdce, ale možná to brzy zjistíte. To poznání vám ukáže, jak moc to bolí, když vás někdo opustí, čas dopředu vám přináší takový osud.

Váš vztah je dobrý, alespoň vám to tak připadá. Nemáte žádné známky toho, že by váš milostný partner byl s vaším vztahem nešťastný. Aspoň to nevidíš.

Co pro vás bude následovat, je konec vašeho milostného vztahu, protože váš partner vám zlomí srdce, stejně jako jste jedno srdce zlomili už dávno. Toto je váš osud a nemůžete mu uniknout.

Brzy zažijete ty ošklivé pocity odmítnutí a zklamání. Teprve pak si uvědomíte, že i vy jste to kdysi dávno dělali. Možná poté budete brát více ohledů a projevovat více pozornosti osobě, kterou milujete. Každá škola je placená, takže budete také platit a dlouho trpět.

Čas, který je před námi, nebude vhodný pro vás a vaše pocity. Budete muset být velmi silní, abyste to vydrželi a dostali se přes to. Osud vás donutí zažít bolest, kterou jste kdysi způsobili milované osobě.