Co na obrázku vidíte jako první, Vám řekne, jak dobře zvládáte stres

Tento test osobnosti odhalí, jak dobře zvládáte stres. 

Máte zájem zjistit, jak se chováte, když jste vystaveni stresové situaci? Tento osobnostní test vám na to může odpovědět. Výsledky mohou přinést překvapivé poznatky. Vaším úkolem je pozorně prohlédnout obrázek a přečíst si popis toho, co jste jako první v něm spatřili.

článek pokračuje na další stránce…

Ptáčí pírko

Ti, kteří jako první zaměří svou pozornost na pírko, jsou obvykle lidé, kteří vynikají svou radostí, energií a pozitivním přístupem. Často jsou středem pozornosti a mají schopnost spojovat lidi dohromady. Dokáží zůstat pozitivní i v náročných situacích, kdy jiní možná ztrácejí naději. Tito jedinci často přebírají vedoucí role, protože mají přirozený talent motivovat ostatní. Díky své kreativitě často nacházejí řešení rychleji než ostatní.

Květiny

Ti, kteří jako první zaznamenají květiny, jsou obvykle klidní a vyrovnaní jedinci, kteří se často řídí tím, co přináší život. Stres je pro ně méně problém, protože si udržují svou vnitřní rovnováhu i v obtížných chvílích. Mají silný instinkt, který jim pomáhá rychle rozhodovat. Dokáží najít světlo i v temnotě a jsou vynikající v navazování emocionálního spojení s ostatními.