Co na vás prozradí druidský horoskop?Budete se hodně divit

Jilm 12. – 24. ledna15. – 25. července

Zrozenci Jilmu se vyznačují skromností a nenáročným zevnějškem. Určitě nepatří k těm, kdo sami sobě komplikují život. Jsou to uvážliví, klidní a pohodoví lidé se smyslem pro humor, který jim dost často pomáhá překonat těžké chvíle životního zklamání. Jilm dokáže velmi dobře vést jiné, avšak podřizovat se dokáže jen s velkými potížemi. Jilmoví lidé jsou pilní a také nadáni velkými tvůrčími schopnostmi.

Cypřiš 25. ledna – 3. února; 26. července – 4. srpna

Cypřiše jen málo oslovuje civilizace. Je v nich cosi prvotního, přírodního až drsného. Milují přírodu a slunce. Cypřiš je klidný člověk pohodového založení. Má veliké adaptační schopnosti a dokáže se přizpůsobit i těm nejtvrdším podmínkám. Nejen že v nich přežije, umí v nich být šťastný. Cypřišoví lidé jsou velkými snílky. Nemají smysl pro nějaké zařizování a organizování života, raději plují s proudem. Hlavní pro ně je nežít osaměle, mít svůj rodinný kruh a přátele. Nesnášejí samotu. Úspěchy, peníze, nebo sláva nestojí podle Cypřišů za to, aby honbě za nimi člověk podřídil svůj život.

Topol: 4. – 8. února; 5. – 13. srpna

Lidé narození ve znamení Topolu velmi silně vnímají běh času. Přízrak stáří je leká přehnaně brzo. Nesedí však se založenýma rukama. Přese všechny obavy jejich pronikavý rozum rozhodně s věkem neslábne. Topoloví lidé jsou soustředění a přesní a na svou budoucnost myslí předem. Málokdo spatří na jejich tváři nějaký neklid. Hrdý a odvážný Topol se dokáže vyrovnat i s těmi největšími úkoly.

Cedr: 9. – 18. února; 14. – 23. srpna

Lidé narození ve znamení Cedru se snadno přizpůsobí jakýmkoli podmínkám a životním situacím. Pohodlí si dobrovolně neodepřou, ale nemají nic ani proti noci pod širákem, pokud to okolnosti vyžadují. Cedry jsou doslova zrozeny pro všemožná dobrodružství. Není se co divit, že jejich život bývá zajímavý, bohatý a plný pohybu. Vyznačují se také velkou oddaností ideálu. Možná právě proto se řada známých hrdinů nebo mučedníků narodila v tomto znamení. Cedroví lidé myslí a rozhodují se bleskovou rychlostí. Často druhé zaskočí a líbí se jim být proto středem pozornosti. Za tím účelem jsou schopni vyvinout značné úsilí. Těžce snášejí vtipkování na svůj účet.

Borovice: 19. – 28. února; 24. srpna – 2. září

Tito smělí lidé nikdy nejdou s proudem a přesně vědí, co od života chtějí. Ani největší životní těžkosti a osudové nezdary nedokážou odvážnou Borovici zlomit. Nejen že se nevzdává, je vždycky o krok napřed. Je smělá a vytrvalá, schopná uváženého rizika a promyšleného plánu. Umí být milou a přívětivou společnicí, nemá však smysl něco si proto namlouvat. Borovice vůbec nepodléhá sentimentu a na první místo vždycky klade svůj zájem. Avšak i tito lidé pevné vůle mají slabiny: impulzivnost a smyslnost, které je přivádějí k různým milostným eskapádám.

Vrba: 1. – 10. března3. – 12. září

Vrboví lidé jsou lehce melancholičtí, mírní a trochu tajuplní. V jejich duši vždycky dřímají nějaká nejasná přání a matné naděje, kterým se ne vždy dostane nějaké určité, slovy vyjádřené formy. Zároveň však jsou Vrby rozhodné a činorodé a ve většině případů moc dobře vědí, co chtějí. Naprosto netouží vést jiné a vnucovat jim svůj názor, protože Vrby chovají k cizímu mínění velkou úctu. Pro pobavení nebo získání nějaké výhody jsou Vrby občas schopny vydávat se za slabá, bezmocná stvoření. Ve skutečnosti ovšem umějí tvrdě se obhájit a prosadit svůj zájem. V běžném životě Vrba často využívá svých uměleckých sklonů, bohaté fantazie a rozvinuté intuice. Veliký význam má pro Vrby sluneční světlo, teplo a voda.

Lípa: 11. – 20. března13. – 22. září

Lidé zrození v Lípě jsou jednoduše okouzlující. Moc dobře to vědí a dovedou toho využít. Když se jim zachce, poblázní hlavu úplně každému. Sní o zajištěném, stabilním a pohodlném životě. Jednání s Lípou je snadné a příjemné. Lípa vždy projevuje druhým úctu a trpělivě každému naslouchá. Nikdy nikoho nestresuje, naopak, v její přítomnosti se každý cítí uvolněně. Lípy jsou vynalézavé, jejich rozum je zaměřen prakticky, jsou přesné v myšlení i jednání.

Pokračování na další straně…