CO NÁM ZÍTRA PŘINÁŠÍ „ČERNÝ MĚSÍC“: To určuje náš osud až do začátku roku 2023

Toto období může být napjaté a intenzivní, ale také poučné

Astrologové předpovídají, že v noci ze 14. na 15. dubna nás čeká důležitá astrologická událost – Lilith (Černá Luna) přechází ze znamení Blíženců do Raka, kde setrvá až do 8. ledna 2023. Toto období může být napjaté a intenzivní, ale také poučné.

Černá Luna v Raku přináší smíšené emoce, podrážděnost, agresivitu, náhlé změny. V oblasti fyzického zdraví hrozí slabost, únava, bolesti hlavy. Nejdůležitějším posláním tohoto aspektu je, že musíte čelit svým strachům, bez ohledu na to, jak těžké to může být. Je čas setřást své strachy a stará a falešná přesvědčení, abyste mohli přinést něco dobrého do života. Lilith vytváří iluze, přitahuje podvodníky, falešné sliby a špatné obchody. Proto je velmi důležité být shromážděni a vědomi si odpovědnosti za své činy.

Když Černá Luna (Lilith) vstoupí do znamení Raka, v těchto dnech je důležité chránit se před provokacemi a manipulacemi.Možné jsou negativní pocity jako hněv, nespokojenost, které mohou způsobit konflikty. Je to však dobré období, abychom si připomněli lekce našich předků, spojili se v komunitě a čelili tak každé výzvě.

Pokračování na další straně