Co se stane, když se spojí dvě stejná znamení: Štíři – vášeň, nebezpečí a intriky, Raci ideál

Váhy a Váhy

To může být dobrá komunita. Oba se soustředíte na potěšení toho druhého a snažíte se udržet rovnováhu. Existuje ale nebezpečí, že se v pohledu na váš vztah stanete povrchní – budete se dívat pouze na povrchovou vrstvu úžasné lásky a ignorovat neshody. Někdy musíte prolomit mír, abyste společně dosáhli svého plného potenciálu.

Štír a Štír
Vášeň, nebezpečí, intriky – to všechno mají dva Štíři. A to může být příliš. Důvěra je v tomto vztahu klíčovým faktorem a drží je pohromadě. Pokud je jeden z partnerů podezřívavý nebo žárlivý, už jste na skluzu. Je důležité podělit se o své nejniternější pocity, ale nemazat si je navzájem do nosu, protože to ve vás obou vzbudí jen odpor.

Střelec a Střelec

To je zajímavá kombinace. Oba budete mít neustále náladu na různé aktivity, které si budete nekonečně užívat. Vaše vyhraněné názory mohou vést k vážným hádkám, ale to vám nebude vadit. Problém nastává, když jeden z vás chce posunout vztah na další úroveň a druhý ještě není připraven se zavázat. Hlubší spojení vás může udržet pohromadě.

Kozoroh a Kozoroh
Možná si myslíte, že to není nejromantičtější zápas, protože Kozorozi jsou zarytí realisté. Ale vaše praktická povaha vás vede k tomu, abyste si jeden druhého vážili a vyhýbali se iluzím o druhém. V tomto vztahu můžete být sami sebou. Jen nedopusťte, aby vás vaše ambice nebo touha po postavení odvedly od vaší rodiny.

Vodnář a Vodnář

Vodnáři jsou velkorysí a tolerantní a mají rádi výstřednosti. Můžete se stát nejlepšími přáteli, ale na milostné frontě nepůjde všechno tak hladce – oba se můžete držet zpátky a bát se vyznat si lásku a udělat ve vztahu vážnější krok. Abyste probudili vášeň, musíte oba vystoupit ze své komfortní zóny.

Ryby a Ryby
Oba jste snílci, a to funguje pro vás i proti vám. Dvě Ryby spolu klidně plavou opojeny láskou svých snů, ale zapomenou na realitu. Nosíte růžové brýle a to je hezké, ale potřebujete někoho, kdo vás povede a postará se o vás dva, abyste přežili.