Co vidíte na obrázku jako první: Lišku, ženu nebo dva ptáky? Váš výběr napoví, jaké jsou vaše skryté silné stránky a slabiny!

Jistě jste někdy zažili situaci, kdy jste se dostali do optického klamu a uvědomili jste si, že vás určitá část z něj přitahuje více než ostatní. To, co si jako první všimneme, může odhalit něco o naší povaze.

Optické klamy jsou běžnou součástí našeho světa a mohou být zábavným způsobem, jak si udělat legraci a zároveň se něco o sobě naučit. Naše reakce na ně může odhalit zajímavé aspekty naší osobnosti. Jedním z takových klamů může být i ten náš. Stačí se na něj zaměřit a vybrat si motiv, který vás zaujme jako první. Výběr tohoto motivu může prozradit vaše silné a slabé stránky. Nechcete-li věřit? Zkuste to a uvidíte, jak přesné to může být.

Pokud vás jako první zaujala liška, pravděpodobně v sobě máte pozoruhodnou otevřenost. Emoce pro vás nejsou cizí a nebojíte se je projevit. Vaše rozhodnutí jsou spíše řízena intuicí než logikou, ale nezajdete přitom tak daleko, abyste podcenili schopnost vytvořit jasné plány a realizovat je s přehledem. Vaše silné stránky spočívají v bystrém intelektu, rozhodnosti, spolehlivosti, sebedůvěře a schopnosti efektivně zpracovávat informace.

článek pokračuje na další stránce…