Čtyřleté dítě začalo střílet na policisty na obranu svého otce. Šokující video obletělo web

Policie z amerického Utahu sdílela video, na kterém můžeme vidět 27letého Saadata Johnsona. Ten muž byl zákazníkem McDonald’s. Při vydávání příkazu došlo k chybě, která se mu znelíbila natolik, že začal zaměstnankyni vyhrožovat zbraní.

Na videu vidíme, jak policisté rychle zareagují a po vytažení z auta muže zneschopňují. Po chvíli do akce vstupuje 4leté dítě. Uživatelé internetu si mnou oči úžasem.

Policisty zastřelilo 4leté dítě

Celý incident se odehrál ve městě Midvale v USA v únoru, ale až nyní policie zveřejnila video. Video, které trvá celkem 12 minut, je napěchováno neuvěřitelnými scénami přímo z akčního filmu.

Policisté opakovaně nabádali Johnsona, aby vystoupil z auta. Muž však zůstal hluchý k jejich rozkazům, což policisty donutilo ho z vozidla násilím vystoupit.

V jednu chvíli do akce vstupuje čtyřleté dítě se zbraní. Slyšíme jednoho z policistů křičet „zbraň!“ A pak zazní výstřel. Díky okamžitému zásahu důstojníka střela nikoho nezasáhla.

Jak se ukázalo, v autě byly dvě děti – 4leté a 3leté. Jejich pohlaví nebylo oznámeno. Policisté se dítěte zeptali, proč zastřelil strážníky. Slyšeli, že to chtělo „zachránit“ tátu.

Pokračování na další straně