„Dítě se mi narodilo s vrozenou vadou, jsem úplně vyčerpaná – zvažuji, že ho dám k adopci“

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Matka dvou dětí se obrátila na sociální sítě, aby požádala o radu poté, co se její syn narodil s vrozenou vadou a cítí se ohromen.

Matka přiznala, že o adopci uvažuje, ačkoli její manžel o této možnosti nechce ani slyšet.

„Mám čtyřměsíční dítě, které se narodilo s vrozenou vadou, která nebyla objevena, když jsem byla těhotná, i když jsem měla všechna vyšetření a ultrazvuk. Jsem z této situace tak zničená, že je pro mě těžké přijmout své čtyřměsíční dítě. Miluji ho, ale když se na něj dívám, cítím velkou bolest. Přemýšlím o tom, že bych ho dala k adopci,“ vysvětlila matka a dodala, že ji nikdy nenapadlo ublížit ani svému synovi, ani sobě.

„Cítím se hrozně, že ho nechci.“ Nikdy v životě jsem si nemyslela, že se dostanu tak nízko nebo budu v takové situaci,“ přiznala žena. Přestože ještě nedostala přesnou diagnózu stavu svého syna, říká, že pravděpodobně nebude schopen chodit ani plně používat ruce.

„Moje dítě bude mít fyzické postižení, ale může mít také mentální postižení. Nevím, jak s tím budu žít. Přijímám to velmi těžko. Mám úžasné starší dítě, které mě drží při životě, ale moje srdce je navždy zlomené a nevím, jak budu žít zbytek života,“ napsala matka.

Její manžel je ale rozhodně proti tomu, aby jejich syna dali k adopci, a ona si neví rady.

článek pokračuje na další stránce..