Dívka se narodila s neobvyklým mateřským znaménkem, ale její matka chce všem ukázat, jak je krásná

Nicole ví jedno jistě: svou dceru budou vždy chránit a vést k lidem, kteří se k ní budou chovat laskavě a s úctou. Winry vždy najde útočiště a bezpečné místo v náručí své rodiny; to je nejdůležitější.

Mise na sociálních sítích

Nicole se zavázala používat sociální média ke zvýšení povědomí o CMN; jejím hlavním cílem je vzdělávat veřejnost o Winryině stavu a zároveň povzbuzovat rodiče, aby učili své děti respektovat v sobě rozmanitost.

Winry byla první osobou v její rodině, která měla tohoto krtka, jak Nicole zmínila Bright Side, a navzdory jeho vzácnosti existuje příliš mnoho rodin, které se mohou ztotožnit s Winryho příběhem a těžit z něj.

Jako rodiče se budou snažit vše pro to, aby jejich dceři šel život bez problémů. Nicole si dala za úkol normalizovat a nadále informuje ostatní o krtcích. S manželem si představují dobu, kdy Winry bude muset někam odjet, potkat někoho nového a čelit desítkám otázek ohledně svého vzhledu; chtějí, aby to pro ni a další děti jako Winry bylo co nejnormálnější.

Podporujete snahu Nicole a jejího manžela zvýšit povědomí o Winry a dalších, kteří mají podobně vzácná mateřská znaménka?