DNES KOUZELNÁ SEKVENCE 1111 PLNÍ PŘÁNÍ – CO OČEKÁVÁ VAŠE ZNAMENÍ HOROSKOPU: Lev čeká na spřízněnou duši a Panna žije svůj sen

Magická sekvence 11-11 symbolizuje moudrost, duchovní probuzení a soulad s Vesmírem . To je mocná příležitost něco projevit a dosáhnout, spojit se s vnitřním já a probudit náš tvůrčí potenciál. Měsíc 11. listopad tráví den v pokročilém Vodnáři – znamení, které je příznivě spojeno s našimi nadějemi, touhami a vizemi , takže je možné, že v tento den uděláte nějaké důležité kroky ke šťastné budoucnosti .

BERAN

Milí Berani, během 11. listopadu vám nic nevyjde a kvůli tomu budete muset projevit velkou opatrnost. Opravdu byste neměli nic ponechat náhodě a proto si své činy dobře hlídejte. Je pravda, že se vám stanou špatné věci, ale nesmíte si dovolit jednat neuváženě kvůli nervozitě, kterou pocítíte.

BÝK

Milí býci, od 11. listopadu se vám začnou dít věci, které se vám nebudou vůbec líbit. Nejprve budete mít problémy v práci a pak vás čekají nějaké ty milostné. Nebude to pro vás snadné kvůli tomu, co vás čeká.

BLÍŽENCI

Milí Blíženci, měli byste 11.11 využít na maximum, protože vám bude vyhovovat postavení planet. Právě proto byste měli riskovat jak svými činy, tak svými rozhodnutími, protože riziko se vám může mnohonásobně vyplatit.

RAK

Milí Raci, 11.11 vám přinese opravdový zázrak. 11. listopad pro vás zůstane krásnou vzpomínkou, protože právě v té době se váš život začne měnit k lepšímu. Prostě od 11. listopadu vás čekají akce, na které jste čekali velmi dlouho. Váš život bude mnohem jiný.

LEV

Milí lve , 11. listopad vám přinese něco velmi důležitého. Přivede vám nečekané setkání, ale vy si v tu chvíli neuvědomíte důležitost toho setkání. Po určité době si však uvědomíte, že do vašeho života vstoupila osoba, kterou jste dlouho hledali.

PANNA

Milé panny, 11. listopad vám přinese něco, co na vás těžce dopadne. Jednoduše pochopíte pravdu o jednom z vašich drahých. Čeká vás něco, kvůli čemu si uvědomíte, že jeden z vašich drahých vůbec není tím, čím se vždy prezentuje.

Pokračování na další straně