Hororový příběh z americké Indiany. Adoptovaná holčička týrala celou rodinu

Nicméně po několika měsících se ukázalo, že z původně milého děvčátka se vyklubala nesnesitelná bytost. Rodiče byli nuceni splnit každou její přání, protože byla schopna hodiny vyvádět hystericky, házet se na zem a ničit vše, co měla po ruce. Trpěli i výhrůžkami, že jejich vlastní děti zabije a otráví je. V noci se procházela po bytě, ničila oblečení a zanechávala tělesné výměšky na nábytku.

Situace se nakonec vyostřila natolik, že rodina se musela vystěhovat z bytu a přenechat ho této malé „bestii“. Barnettovi doslova utekli do Kanady. Následně byli obviněni z nedostatečného výkonu rodičovských povinností. Podařilo se jim zjistit pravý rodný list Natalie a zjistili, že místo šestiletého dítěte adoptovali dvacetiletou ženu z Ukrajiny trpící dwafismem.

V roce 2022 byli osvobozeni soudu a adopce byla zrušena. Avšak jejich vztah byl kvůli hrůzným zážitkům s Natalií tak poškozen, že se rozvedli. Případ však nekončí zde. Natalie obviňuje své bývalé rodiče z lží a hrozí dalším soudním řízením. Dokument s názvem „Podivuhodný případ Natalie Graceové“ byl odvysílán 29. května na televizním kanálu Investigation Discovery.