Horoskop lásky a vztahů na podzim 2020 pro všechna znamení zvěrokruhu

Střelec

Střelec na podzim roku 2020 možná najde lásku, která je úplně utáhne. Přestaňte se vyhýbat romantice, je čas potkat nové lidi a jít na rande. Výsledek závisí pouze na Střelci. Může to být snadný, nesmyslný flirt, vzrušující a krátký románek nebo vážný vztah.

Nejvíce osudovým obdobím je druhá polovina září a celý říjen.

Osvědčené páry budou mít na podzim také štěstí. Budou mít stabilní fázi vztahu. Společné plány postavené na podzim roku 2020 se naplní. Milovaní se ponoří do domácích záležitostí, rodiny a navzájem. Romantika a vášeň to neovlivní. Naopak, lidé budou naplněni společnými záležitostmi a ještě více se sblíží. Když starosti skončí, stojí za to společně vyrazit na malý výlet a odpočinout si.

Kozoroh

Horoskop lásky na podzim 2020 zajišťuje, že začátek podzimu bude pro osamělé Kozorožce úspěšný. Proto je příliš brzy na zoufalství, že nebude mít nikdo, kdo by nadcházející zimu zahřál. Musíte si jen odpočinout při hledání spřízněné duše. A život sám vám přinese ty správné lidi. Osamělí zástupci znamení budou moci vytvořit vážný a silný vztah.

V září a říjnu bude v rodinách Kozoroha vládnout harmonie a prosperita. Konflikty však začnou v listopadu. Skončí až do konce měsíce. Partnerům bude chybět vášeň. Aby se podzimní blues nezměnilo na velké hádky, doporučuje se nasměrovat energii do intimního života a vyzkoušet něco nového. Rovněž stojí za to najít společného koníčka pro duši. Tímto způsobem se partneři nejen pobaví, ale také se sblíží.

Vodnář

Osamělí Vodnáři půjdou hledat novou zábavu. Ale na podzim roku 2020 nebudou mít vážný vztah. Aféra skončí prchavými románky.

Ale pouto manželů v rodinách Vodnáře se naopak posílí. Manželství bude naplněno chvějící se něhou a vzájemnou blízkostí. Může dojít k rozporům mezi partnery, ale vztahu to moc neublíží.

Je možné, že se vrátí obdivovatel z minulosti, se kterým bude muset být rozhodný a krutý, a ke svému milovanému – taktní a trpěliví. Musíte upřednostnit a vysvětlit svému druhému, že minulé vztahy už nic neznamenají. Včasná konverzace vám pomůže vyhnout se problémům.

Ryba

Rodinné ryby musí být na podzim 2020 opatrné. Jakákoli maličkost může vést k přerušení vztahů. Ryby budou samozřejmě zaneprázdněny obchodem, ale je důležité pamatovat na svého partnera, věnovat mu pozornost, chválit ho, rozdávat příjemné maličkosti.

Navzdory nerozhodnosti a kritice samých sebe budou chtít jednotliví zástupci znamení vyjít na rande. V druhé polovině listopadu mohou v tomto úsilí počítat s úspěchem.

Při setkání s významnou osobou se doporučuje navštívit hlučná místa: firemní večírky, svatby, narozeniny. Klíčem je zapamatovat si, že vzhled je důležitý pro pozitivní první dojem. Ryby by se měly oblékat nádherně, vzít si s sebou talisman.

Zdroj.esoteric.ru