Horoskop na červenec 2020 pro všechny znamení

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Práce a peníze

Usměrněte své nakupovací chutě včas, než v rozpočtu nezbudou téměř žádné finance. Líbí se vám pořizovat nákladnější zboží, ale už v závěru měsíce byste peníze mohli potřebovat na důležitější položky.

Rodina a vztahy

Pokud se chcete přihlásit na kurz nebo začít s novou volnočasovou aktivitou, svěřte se přátelům. Získáte parťáka, se kterým vás to bude bavit mnohem víc. Zvelebování domácnosti odložte o pár týdnů.

Zdraví a kondice

Nejcitlivějším místem těla je trávení. Zpomalený metabolismus se odrazí na psychickém naladění a může oslabit imunitní systém. Odlehčete jídelníček a dopřejte si čerstvé potraviny bohaté na vlákninu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Práce a peníze

Snažíte se pracovní dny nějak přežít a máte pocit, že do nich vstoupil stereotyp. Ovšem nemáte náladu se snažit to nějak změnit. Pokud impuls ke změně přístupu nevyjde od vás, postará se o to vedení.

Rodina a vztahy

Dobrodružné výlety a sportování plánujte podle své kondice a berte ohledy na ostatní zúčastněné. Riziko úrazů je vyšší. Čemu se lze věnovat bez limitů, to jsou tvůrčí činnosti. Máte uměleckého ducha!

Zdraví a kondice

Dlouhodobě oslabené ledviny potřebují očistnou kúru. Popíjejte bylinkové čaje se zlatobýlem či kopřivou, pomoci mohou také speciální minerální vody. Ledviny se totiž podepisují na zdraví celého těla.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Práce a peníze

Nechcete zůstat stát v jednom bodě, ale chcete se zdokonalovat. Hledáte zajímavá školení, listujete odbornou literaturou nebo se učíte sami přes internet. Vaše kroky nezůstanou bez pozitivní odezvy.

Rodina a vztahy

Jste skvělým společníkem, jehož si rodina váží. Může se na vás kdykoliv spolehnout, přitom udržujete domácnost v rovnováze. Pokud blízcí potřebují, jste tady pro ně. Dobrou náladu můžete předepisovat.

Zdraví a kondice

Zdravotní neduhy pramení v oslabeném močovém ústrojí. Kromě ledvin dávejte pozor na močový měchýř. Mokré plavky ani horké počasí těmto částem těla nesvědčí. Odsud mohou pramenit další záněty v těle. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Práce a peníze

První polovina měsíce načechrá vaši sebejistotu, takže byste to v té druhé mohli při komunikaci s ostatními kolegy trochu přehánět. Zásluhy vám nikdo nebere, jen si nepošlapte dobré pracovní vztahy.

Rodina a vztahy

Umíte vymyslet program pro celou rodinu, sami potřebujete zabavit, protože doma vás to moc nebaví. Zkraje července si dejte pozor na manipulátorské snahy některého z příbuzných. Snaží se hrát na city.

Zdraví a kondice

Nedostatek pohybu se odrazí na zpomaleném metabolismu a může vyústit v zácpu. Dopřejte si dostatek čerstvé vody, pomoci může i minerálka. Pravidelné vycházky nebo plavání rozpohybují zanesená střeva. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Práce a peníze

Práce přibývá a nejspíš si ji začínáte nosit domů. Jakmile začne zasahovat do soukromého života, ztrácíte trpělivost. Snažíte se všechno dokončit narychlo, což se podepíše na kvalitě odvedené práce.

Rodina a vztahy

Velkou radost máte z ratolestí, které vás den za dnem překvapují svými schopnostmi. Díky nim se dokážete radovat z prázdninových chvil. S partnerem se teď obviňujete, kdo z vás si druhého méně všímá.

Zdraví a kondice

Podráždění žlučníku souvisí s neutěšenou psychikou. Zadržujete hořkost, které se potřebujete nutně zbavit. Najděte si nějaký koníček, díky kterému ze sebe po náročném dni setřepete negativní pocity. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Práce a peníze

Nezaměstnaní Vodnáři mají předpoklad pro úspěch na pracovním pohovoru. Na hledání vysněné pracovní pozice se zaměřte kolem 13. července, kdy je váš drive největší. Platíte za jedničky ve svém oboru!

Rodina a vztahy

Cítíte, že potřebujete víc pohybu. Hledáte vhodnou sportovní aktivitu a neváháte do ní investovat nemalé prostředky. Rodina vás podporuje, pouze protějšek si v poslední dekádě trochu staví hlavu.

Zdraví a kondice

Období letních grilovaček se podepisuje na narušené rovnováze vašeho trávení. Bolesti žaludku mají jasnou příčinu v nevhodném jídelníčku. Právě teď je ideální doba k odstartování jeho změny k lepšímu..

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Práce a peníze

Myslíte na druhé a vydali byste se z posledního, abyste jim udělali radost. Bohužel stávající situace vám nedovoluje rozhazovat. Myslete na sebe a zajištění do budoucna. Radost se dá udělat i jinak.

Rodina a vztahy

Jste ohromně zruční a máte skvělou představivost. Obojí zužitkujete při vlastnoručním zvelebování interiéru. Vytvoříte vlastní dekorace nebo se pustíte do malování. Zlaté ručičky jsou k nezaplacení.

Zdraví a kondice

Otoky končetin i bolest hlavy mají příčinu v zablokovaném lymfatickém systému. Kvůli němu zadržujete vodu a nedaří se vám zhubnout v určitých partiích. Vsaďte na sílu bylinek i profesionální masáže.

Zdroj:dama