Horoskop na středu 15.3 2023:  Pro některá znamení to bude den plný zklamání

HOROSKOP

Co si pro nás planety připraví v březnu? Čekáme takové tempo a zrychlení, že nám ten poklidný únor chybí
Denní horoskop – Střelec
Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Kvadrát Marsu a Neptunu tvoří s vaším znamením polokříž a na něj se překrývá poslední čtvrt Měsíce. není šťastná. Je možné, že vaše nedávné zanedbání vyjde najevo a někdo uvidí něco, co byste raději skryli. V partnerství a rodině to také není tak, jak byste si přáli, ale také se to nestalo bezdůvodně. Je čas si upřímně promluvit před zrcadlem.

Denní horoskop – Kozoroh
Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ráno bude intenzivní a zatížené nutností uklízet po ostatních. Toto je špatný den pro porady na pracovišti, protože každý bude mít na důležitou věc jiný pohled. Poté, co Měsíc vstoupí do vašeho znamení, bude odpoledne plodnější. Některé z nich jsou dokonce srozumitelné. Více klidu doma.

Denní horoskop – Vodnář
Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dnes se nějak udržíte, ale těžká noc bude mít následky v práci. Špatně jste se vyspali a těžká vám hlava, ale buďte rádi, že jsou to jediné příznaky. Jiní mají mnohem horší středu než vy. Nemůžete se dočkat večera a chvíle, kdy půjdete spát. Extrémně nízký tlak nejen za oknem…

Denní horoskop – Ryby
Ryby (19. února – 20. března)

Neptun ve vašem znamení bude dnes přijímat agresivní energii z Marsu. Zejména Ryby ze třetího děkanství mohou být vystaveny nelítostným slovním útokům. Většina lidí narozených ve znamení Ryb se bude cítit zraněná něčím nedostatkem taktu, intuice nebo porozumění. To je den, kdy se vám budou klížit oči a budou vám téct slzy.

Admetos jako hypotetická planeta

Admentos jako hypotetická planeta je primárně spojena s ostrostí, zaměřením, redukcí a zúžením a specializací. Dokazuje nezlomnost, nehybnost a stabilitu, ale může jít i přímo k fundamentalismu. Je spojena s hloubkou, skrýváním se v hloubce a hloubkou samotnou.