Horoskop na středu 15.3 2023:  Pro některá znamení to bude den plný zklamání

Denní horoskop – Býk

Býk (20. dubna – 20. května)

Dnes budete potřebovat zvýšenou úroveň zabezpečení. V pozadí bude někdo, kdo nemá čisté úmysly a vy to dokonale vycítíte. Až do poledne nebude příznivá atmosféra pro jednání ani obchod. Druhá polovina dne přinese klimatické změny do příznivějšího stavu. Měsíc ve znamení Kozoroha vám poskytne úlevu v domácí péči.

Denní horoskop – Blíženci

Blíženci (21. května – 20. června)

Nebude to jednoduchý den a není třeba předstírat opak. Mars ve vašem znamení na druhou stranu Neptuna. Odkládejte důležitá rozhodnutí, nepodepisujte závazky, nenechte se zlákat zdánlivě lukrativními zakázkami. Před vámi leží nejrůznější iluze a pokušení. Možná jim neodoláte…

Denní horoskop – Rak

Rak (21. června – 22. července)

Měsíc třetí čtvrtiny ve Střelci zastíní váš zdravý rozum. Na chvíli zapomenete na svou obvyklou opatrnost a to může být příčinou vašich nečekaných potíží. Budete si muset zařídit nějaký potřebný certifikát, ale ujistěte se, že je správně napsán. Dnes je snadné udělat chybu.

Denní horoskop – Lev

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud můžete zrušit nebo odložit jakýkoli oficiální projev, zkoušku nebo prezentaci, udělejte to. Nebudete v nejlepší intelektuální kondici. Dnes si můžete všechno pomíchat a dokonce si splést trasu, kterou obvykle jezdíte. V rozhovorech s partnerem nezacházejte do detailů, protože šance na shodu je malá.

článek pokračuje na další stránce..