HROZNÁ PROROCTVÍ NA ROK 2022: Čeká nás velké neštěstí: Také SMRT světovládce

Od smrti světovládce po katastrofální zemětřesení, slavný francouzský filozof Nostradamus nevynechal rok 2022, pokud jde o svá proroctví, která se, věřte nebo ne, v předchozích letech shodovala se skutečnými událostmi.

Podle britského portálu The Sun sepsal slavný myslitel celkem 6 338 proroctví, přičemž si všiml, kde za jakých okolností může svět, jak ho známe dnes, zmizet. Údajně předpověděl vzestup Adolfa Hitlera, vypuknutí druhé světové války, ale také nedávné události jako teroristický útok na Spojené státy 11. září 2001. Někteří teoretici se domnívají, že předpověděl i vypuknutí pandemie koronaviru v roce 2020.

A zde jsou jeho předpovědi týkající se příštího roku 2022.

Smrt mladého vládce

Předpokládá se, že Nostradamus předpověděl, že příští rok zemře severokorejský vůdce Kim Čong-un, o jehož údajně špatném zdravotním stavu se spekulovalo už měsíce. V jednom ze svých spisů francouzský myslitel uvedl: 

– Náhlá smrt hlavního hrdiny. Může přinést nový řád a nového vládce. 

Ti, kteří Nostradamovu práci sledují, pevně věří, že by to mohla být pouze Kim, která se už měsíce pravidelně neobjevuje na veřejnosti jako dříve. Ve prospěch špatné kondice prý hovoří i to, že výrazně zhubl. 

Ničivé zemětřesení

K děsivému zemětřesení, které bude intenzivnější než všechna zemětřesení za poslední desetiletí, údajně dojde v Japonsku v roce 2022, podle záznamů Nostradama. Údajně prvotní zemětřesení, které ohlásilo nové, hroznější, bylo už letos 7. října. 

Nezpůsobilo sice výraznější škody, ale šlo o nejsilnější zemětřesení od roku 2011, které zemi zasáhlo, a tak se obyvatelé obávají potenciálního opakování katastrofy.     

Válka v Evropě 

Podle jednoho Nostradamova záznamu je v Evropě možná nová válka, o níž se věří, že vypukla ve Francii. 

– Hlavní město bude obklíčeno / Vojáci budou všude kolem města – napsal Nostradamus, což podle Sana není daleko od možného scénáře, vezmeme-li v úvahu nedávné střety občanů v ulicích Paříže, vyplývající z protestů proti opatřením v boji proti pandemii koronaviru. 

Zmíněný je také útok teroristické organizace Islámský stát (ISIS) na Francii z roku 2015, který je považován za nejsmrtelnější takové krveprolití na evropské půdě od druhé světové války. 

Pokračování na další straně