JAKÉ JE VAŠE KARMICKÉ ČÍSLO? ROK NAROZENÍ ODHALÍ, CO SI PRO VÁS OSUD V TOMTO ŽIVOTĚ PŘICHYSTAL

Číslo 7

Jste optimističtí, vaší silnou stránkou je schopnost komunikovat a ovlivňovat názory lidí. Pokud si vás někdo nevšímá, rozhněval se. Vždy si svedete pevnou pozici v centru pozornosti. Kolem 40-ky najdete smysl života a svou cestu. Do té doby si projdete různými překážkami a životními výzvami, které vás posílí a díky nim najdete sami sebe. Po 40-ce se pro vás začne šťastný život. Nejste dost vytrvalí, proto se setkáváte s mnoha obtížemi. Nejslabší místa na těle jsou žaludek, ledviny, pohlavní orgány. Pro vás je velmi důležité najít osudového partnera. Láska vám dává svobodu, ale tu si víte skutečně vychutnat jen po boku toho pravého.

Číslo 8

Jste tvrdohlaví a sebevědomí, své názory jen tak lehce neměníte. Uvažujete spíše konzervativní, často s lidmi manipulujete. Pokud s vámi někdo nesouhlasí, tak se s ním nebudete kamarádit. Máte velmi silné tělo, jste plní energie. Vaše nejslabší místa jsou záda, ramena, nervové problémy, chronická zácpa. Peníze jsou pro vás velmi důležité, vždy si své investice dobře promyslíte. Jste pracovití a houževnatí. Co si umanete, to zpravidla i dosáhnete. Nenecháte se ničím odradit, směle uskutečňujete své plány. Svět vám leží u nohou.

Číslo 9

Devítky bývají velmi přitažlivé. Vaše vyzařování mnohých přitahuje. Obdivují váš třpytivý život, ale často netuší, co se skrývá pod povrchem. Jste velmi impulzivní a málo tolerantní, od sebe i blízkých očekáváte příliš. Pokud nedosáhnete úroveň, jakou jste si předsevzali, výbuch od hněvu a jste velmi zklamáni. V životě se často setkáváte s psychickými problémy, nespavostí, srdečními a zrakovými onemocněními. Máte žárlivou povahu, chcete věci i lidi vlastnit. Nejvíce se vám hodí povolání: spisovatel, herec, diplomat, umělec.

Zdroj:casprezeny.sk