Jaký název květiny vidíte jako první? Dokáže to vypovídat mnoho o vaší osobnosti!

Jistě jste si toho už někdy také všimli. Lidé se chovají různě. Zatímco někdo například vždy vykročí levou nohou, jiný zas pokaždé vykročí tou pravou. Někdo se podívá nejprve levým okem, jiný zase tím pravým.

Zkuste například podat dvěma lidem pohár a požádejte je, aby ho položili vedle sebe na zem. Někteří ho položí pokaždé vedle své pravé nohy, jiní vedle levé nohy. Mozek každého z nás totiž funguje trochu jinak.

růže

Lidé, kteří jako první našli růži, bývají perfekcionisté. Když něco není úplně podle jejich představ, nelíbí se jim to. Jsou velmi pečliví a vytrvalí. Vždy dosáhnou svých cílů. Bývají to skvělí a loajální pracovníci. Neradi mění zaměstnání, většinou se po celý život pohybují v jednom oboru.

Svým puntičkářství mohou občas někoho štvát, ale většinou je lidé respektují a váží si jich.

sedmikráska

Všimli jste si jako první právě tuto květinku? Pak jste úžasní a optimističtí lidé. Negativismus vám nic neříká, vy dokážete vždy na všem najít to pozitivní, a co víc, svůj pozitivismus dokážete přenášet i na ostatní!

Není divu, že vás mají lidé rádi. S vámi se každý cítí uvolněně a bezstarostně.

Užíváte si život, nesnášíte stres az ničeho si neděláte zbytečné obavy.

Pokud si vyberete práci, která vás bude bavit, budete v ní opravdu dobří. Více než na kariéře vám ale záleží na tom, užívat si život.

Pokračujte na další stranu