Jaký název květiny vidíte jako první? Dokáže to vypovídat mnoho o vaší osobnosti!

slunečnice

Vaše osobnost je silná a vznešená. Nikdy neodmítnete někomu pomoci. Jste skvělými přáteli, na kterých je vždy spolehnutí. Mocná aura, která vás obklopuje, dodává sílu i všem kolem vás.

Jste kreativní a máte obrovskou fantazii, často bydlíte ale neorganizovaní a chaotické. Na druhé straně, když je to nutné, dokážete na sobě zapracovat a změnit se. Přesto se hodíte spíše pro uměleckou kariéru.

karafiát

Romantický, kreativní a otevřený. Tak přesně takovým jste. Někteří si o vás mohou myslet, že jste nerozumný snílek, ale vy jste prostě jen upřímný a otevřený světu.

Proč byste měli něco skrývat? Vaše osobnost je úžasná a vy máte spoustu fantastických nápadů. Neskrývejte je před světem!

Zároveň jste lidé, kteří těžce snáší samotu. K životu potřebujete lásku. Potřebujete partnera, který vás emocionální uspokojí, někoho, kdo vás bude upřímně milovat.

orchidej

Jste loajální, vždy jste připraveni postavit se za své blízké. Vaši přátelé, vaše rodina, váš partner, ti všichni se na vás mohou vždy spolehnout. Nesnášíte lež a přetvářku, vždy jednáte přímočaře a totéž očekáváte od ostatních.

Vaše přímočarost může občas někomu vadit, vy jste ale jen upřímní. Pokud někoho kritizujete, myslíte to vždy dobře. Vlastně máte všech rádi, nedokážete nenávidět a všem vždy brzy odpustíte.

Vaši blízcí vám důvěřují tak, že by vám svěřili vlastní život, a vy si jejich důvěru rozhodně zasloužíte.

jasmín

Jste velmi ambiciózní a metodicky. Jste pravý opak ty, kteří mezi písmenky objevili slunečnici. Vždy si jasně stanovíte cíl a nepřestanete, dokud ho nedosáhnete. Postupujete systematicky a efektivně. Jste vynikající v plánování a analyzování situací. V zaměstnání bydlíte velmi úspěšní – někdy to chce jen čas, než si vaši nadřízení vaše kvality všimnou.

Máte dobrotivou a upřímnou povahu, pokud nemusíte, nevyvolává s nikým spor a zbytečně nikomu neubližujete. Na druhé straně, nikomu se ani neobětuje a nikdy se kvůli druhým nevzdáváte vlastních snů.

Lidé kolem vás vás respektují a obdivují.

Zdroj:Promagazin