JEJICH ŽIVOT SE ZMĚNÍ OD KOŘENŮ: Tato ČTYŘI znamení budou NEJSILNĚJI ovlivněna novoluním

Všichni se budeme cítit mnohem optimističtěji než minulý měsíc a budeme zaplaveni emocemi, zejména těmito 4 znameními zvěrokruhu.

Pokud patříte k těm, kteří pocítili silný dopad sezóny zatmění, která je za námi, pak si možná budete moci nyní vydechnout. Novoluní ve Střelci 23. listopadu nastává pouhých pět minut před vstupem Jupitera do Ryb a přichází jako přílivová vlna vděčnosti a víry v budoucnost. Všichni se budeme cítit mnohem optimističtěji než předchozí měsíc a zaplaví nás emoce.

Na druhou stranu, kvůli lunaci, ke které dochází ve Střelci, můžete být vytlačeni ze své komfortní zóny a nuceni více riskovat. Zjistěte, pod kterými 4 znameními zvěrokruhu bude novoluní 23. listopadu 2022 nejsilněji ovlivněno.

Blíženci

Jste v dobré společnosti, Blíženci? Díky tomuto novoluní, které osvětluje váš partnerský sektor, můžete dospět k některým důležitým poznatkům o vašem vztahu nebo nastavit nové hranice se svým partnerem. Na druhou stranu by vás nové milostné zájmy mohly přivést ke spontánnímu milostnému dobrodružství. Vzhledem k současnému retrográdnímu Marsu v Blížencích se na vás usmívá štěstí a toto lunace to jen posílí.

Pokračování na další straně